Πήρε ενημερότητα και... Μέγκαχεντ!

31/01/2017 - 18:01 Τελευταία τροποποίηση στις 31/01/2017 - 18:21

Η εξασφάλιση ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας, που αποτελούσε αγκάθι εδώ και καιρό για τη μεταγραφική ενίσχυση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, έσπρωξε πλέον τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με την πρώτη κίνηση αναπλήρωσης των κενών στο ρόστερ.

Ο Αμίρ Μέγκαχεντ, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ πριν από μια 12ετία, ανήκει και επίσημα πλέον στο δυναμικό της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα. Πρόκειται για 34χρονο αμυντικό, που μέχρι το Νοέμβριο του 2015 (!) φορούσε τη φανέλα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στην Κύπρο και έκτοτε η τύχη του αγνοείται, αν και προτάθηκε ξανά πέρυσι τέτοια εποχή στην ομάδα της Καλλονής. Συγκεκριμένα, τελευταίο ματς στο οποίο συμμετείχε ήταν κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στις 15 Οκτωβρίου 2015, έχοντας προπονητή τον πρώην τεχνικό της ΑΕΛΚ, Νίκο Καραγεωργίου!

Την τελευταία τριετία 2011-2014 πέρασε από την Al Talaba του Ιράκ, την Zugdidi της Γεωργίας και τη Misr lel-Makkasa της Αιγύπτου με 30 συμμετοχές συνολικά. Παλαιότερα, αγωνίστηκε και στις Al Taawon και Al Shabab της Σαουδικής Αραβίας, την Diyarbakirspor και τη Hacettepe στην Τουρκία, την ΑΕΚ Λάρνακας και την Ανόρθωση στην Κύπρο, καθώς επίσης και στη Zamalek στην πατρίδα του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Αιγύπτιου στόπερ Αμίρ Μέγκαχεντ (Amir Azmy Megahed). Ο υψηλόσωμος αμυντικός είναι γεννημένος στο Κάιρο στις 14 Φεβρουαρίου του 1983. Παλαιότερα είχε περάσει από την Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ενώ την περασμένη περίοδο ήταν στην Κύπρο όπου αγωνιζόταν στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!"

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey