Και... καπάκι Σβόγιτς!

31/01/2017 - 18:48 Τελευταία τροποποίηση στις 31/01/2017 - 18:59

Μετά τον Αμρί Μέγκαχεντ, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας και με τον Μίλαν Σβόγιτς, φτάνοντας στις δύο τις προσθήκες της μέσα σε λίγα λεπτά. 

Πρόκειται για 32χρονο αμυντικό μέσο, που όπως και ο Μέγκαχεντ, αγωνιζόταν πέρυσι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου στην Κύπρο, ενώ φέτος φόρεσε τη φανέλα της Νόβι Πάζαρ στην πατρίδα του. Η διοίκηση των Καλλονιατών έχει παραδοσιακά δίαυλο επικοινωνίας με γραφείο μάνατζερ, που δραστηριοποιείται στη Μεγαλόνησο, αξιοποιώντας για μια ακόμα φορά τις σχέσεις αυτές.

Ο Σβόγιτς έχει αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα με την Ένωση Ερμιονίδας τη σεζόν 2014-15, ενώ στο παρελθόν πέρασε και από την Όριζοντ Τουρνόβο των Σκοπίων και τις Ραντνίσκι, Μέταλατς, Μλάντι Ράντνικ, Σέβολνο, Σλόμποντα Ούζιτσε στην πατρίδα του.

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή Μίλαν Σβόγιτς (Milan Svojić).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καλλονής μας αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1985. Την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Κύπρο με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου ενώ στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν φόρεσε τη φανέλα της σερβικής Νόβι Παζάρ.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey