Έκανε... σεφτέ!

05/02/2017 - 18:24 Τελευταία τροποποίηση στις 05/02/2017 - 18:38

Πρώτη νίκη για την ΑΕΛΚ στη φετινή Football League μετά από 14 αγωνιστικές, επικρατώντας το μεσημέρι της Καλλιθέας με σκορ 2-0 και παίρνοντας έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια. Η ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά έκανε... σεφτέ, απέναντι σε έναν αντίπαλο με παρόμοιους στόχους, ενώ σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα προσπέρασε τον Πανελευσινιακό στη βαθμολογία και ελπίζει σε κάτι καλύτερο προσεχώς, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Ο προπονητής της ΑΕΛΚ βασίστηκε στις γνώριμες λύσεις του ρόστερ, χωρίς να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεοαποκτηθέντες, από τους οποίους μόνο οι Ελευθεριάδης και Ναούμ βρίσκονταν στην αποστολή. Ο Μανιάτης υπερασπίστηκε την εστία, με τους Ρεπετσά, Σάββα, Αποστόλου, Ζουλιώτη και Ευαγγελιδάκη στα μετόπισθεν, Γιουκαρή, Λαμπράκη, Λίταινα και Τριανταφύλλου στη μεσαία γραμμή και τον Σοφιάνη προωθημένο στην επίθεση.

Την πρώτη καλή στιγμή στο ματς είχαν οι φιλοξενούμενοι, όταν στο 6ο λεπτό ο Γουόρντεν επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, αλλά ο Μανιάτης απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ. Οι Καλλονιάτες απάντησαν στο 22ο λεπτό, με τον Ζουλιώτη να σεντράρει παράλληλα, αλλά τους Λαμπράκη και Τριανταφύλλου να μην προλαβαίνουν να σπρώξουν την μπάλα προς τα δίχτυα. Στο 35', ωστόσο, η ΑΕΛΚ άνοιξε το σκορ, όταν ο Ραφήλ Γιουκαρής σούταρε μέσα από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας για το 1-0! Με αυτό το σκορ μάλιστα πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, η ΑΕΛΚ πέτυχε και το 2-0. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς, Ραφαήλ Γιουκαρής, κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Στεφάνοβιτς. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Λαμπράκης, που σημάδεψε σωστά για το 2-0. Στα λεπτά που ακολούθησαν, η ΑΕΛΚ διατήρησε με άνεση το προβάδισμά της, με την Καλλιθέα να μην απειλεί καθόλου και το 2-0 να αποδεικνύεται απολύτως δίκαιο, με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Συνθέσεις:

ΑΕΛΚ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Αποστόλου, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Γιουκαρής (82' Γιώργου), Λίταινας, Λαμπράκης (87' Ελευθεριάδης), Τριανταφύλλου (79' Αγριμάκης), Σοφιάνης

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Συριόπουλος, Λεβέντης, Πάτας (46' Γιαγκουδάκης), Τσώνης, Γκίνη, Στεφάνοβιτς (67' Κρεββατάς), Μπέλης, Σταματάκος, Σμυρλής (55' Ταμπάκης), Γουόρντεν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey