Με Καρτάλη στον πάγκο, για τη νίκη

11/01/2011 - 19:24 Τελευταία τροποποίηση στις 11/01/2011 - 19:39

Με τον Προκόπη Καρτάλη να εκτελεί χρέη προσωρινού προπονητή και με δηλώσεις του στο sportlesvos.gr νε εκφράζει την εκτίμησή του πως οι συμπαίκτες του θα αφήσουν έξω από το γήπεδο, τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, η ΑΕΛΚ υποδέχεται αύριο στις 3 το μεσημέρι τον Εθνικό Φιλιππιάδας, θέλοντας με νίκη να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι παίκτες της Καλλονής, καλούνται μέσα σε ένα περίεργο κλίμα που θα υπάρχει στο «Κ. Κεντέρης» καθώς ο κόσμος είναι παγωμένος μετά από όλα όσα έγιναν στα διοικητικά και δεν έχει εκφράσει ακόμα τα συναισθήματά του, να επιδείξουν ποδοσφαιρικό εγωισμό και να απαντήσουν σε όλους όσοι τοποθετούνται τις τελευταίες ημέρες σε αθηναϊκά sites και Μέσα, δηλώνοντας πως η ΑΕΛΚ… «ξεφούσκωσε». Παράλληλα να δώσουν την ευκαιρία με μία νίκη, να αλλάξουν την κουβέντα γύρω από την ομάδα και να την επαναφέρουν πάλι σε αγωνιστικά πλαίσια.

«Δουλειά μας είναι να παίζουμε μπάλα. Πιστεύω πως όλα τα παιδιά θέλουν να κερδίσουν σήμερα και δεν θα δείξουν επηρεασμένοι από τα όσα έγιναν αυτές τις ημέρες. Άλλωστε είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε κάτω από πίεση…», δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας, που θα καθίσει στον πάγκο σαν πρώτος προπονητής και είναι πιθανό να μην αγωνιστεί και καθόλου. Η κουβέντα μας με τον Προκόπη Καρτάλη, παρέμεινε στα αγωνιστικά, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να μας ντριμπλάρει, όταν τον ρωτήσαμε για την άποψή του για όσα έγιναν, αλλά και για την αποχή των συμπαικτών του. «Πιστεύω ακράδαντα πως η ομάδα, θα πετύχει τους στόχους της φέτος. Και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τους πετύχει. Μόνο αυτό έχω να πω…», κατέληξε ο Προκόπης Καρτάλης που δεν έκρυψε πως θα παρατάξει ένα επιθετικό σχήμα, με στόχο ένα γρήγορο γκολ.

Στα καθαρά αγωνιστικά, η ΑΕΛΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών για ένα ακόμη παιχνίδι του Βαλιού, που τραυματίστηκε παραμονές του αγώνα με το Ναυπακτιακό Αστέρα, αλλά και του Καλογερόπουλου  που δεν ξεπέρασε κι αυτός το δικό του πρόβλημα που αποκόμισε από εκείνη την αναμέτρηση. Διαιτητής της συνάντησης, θα είναι ο Κορδολαίμης του συνδέσμου Πειραιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey