Στις κερκίδες ο Κασάπης, θα δει το ματς

11/01/2011 - 19:41 Τελευταία τροποποίηση στις 11/01/2011 - 19:59

Φανερά χολωμένος από την εξέλιξη που πήρε το θέμα της παραμονής του στο λεκανοπέδιο, αλλά σταθερός στην άποψή του πως η ομάδα πρέπει να είναι υπεράνω όλων, ο Μιχάλης Κασάπης δήλωσε στο sportlesvos.gr πως θα βρίσκεται στις κερκίδες του «Κ. Κεντέρης» αύριο, παρακολουθώντας από κοντά την προσπάθεια της ΑΕΛΚ να διατηρηθεί στην πρώτη θέση.

Ο Βοιωτός τεχνικός, δεν… έλυσε ακριβώς τη σιωπή του,  αναφορικά με το θέμα της παραμονής του στην ομάδα, αφού όπως τόνισε ο ίδιος, δε χρειάζεται αυτή τη στιγμή να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, τη στιγμή που υπάρχει αγώνας, αλλά μας αποκάλυψε πως θα βρίσκεται στην Καλλονή μέχρι το Σαββατοκύριακο. «Είναι σημαντικό η ομάδα να πάρει τους βαθμούς αύριο και να παραμείνει πρώτη. Αυτό πιστεύω πως θέλουμε όλοι…», δήλωσε λακωνικά, όταν θελήσαμε να αντλήσουμε πληροφορίες από εκείνον, αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις του και κυρίως για τις εντυπώσεις του από τα όσα βίωσε τελευταία. Ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πει πολλά ίσως αργότερα…

Πάντως να σημειώσουμε εδώ, πως οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βοιωτός τεχνικός θα απολαύσει μία ακόμα δυναμική κινητοποίηση υποστήριξης προς το πρόσωπό του, από τους φίλους της Καλλονής, που δεν έκρυψαν ποτέ πως είναι με το μέρος του. Και αυτό για τον κόουτς, είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή, αν μπορεί να πει κανείς πως είναι και ικανή να μετριάσει την πίκρα του. Γιατί όσο να 'ναι, η 10ήμερα άδεια που του επιβλήθηκε, δεν τιμά έναν άνθρωπο σαν τον Κασάπη, με τέτοια πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey