Λίγη στο Αίγιο...

12/02/2017 - 15:27 Τελευταία τροποποίηση στις 12/02/2017 - 15:48

Ο Παναιγιάλειος ήταν πιο ουσιαστικός και αποτελεσματικός στην αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΛΚ, κερδίζοντας την με 2-0 και κάνοντας έτσι ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής, κρατώντας τους Καλλονιάτες πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Σε ένα παιχνίδι, που θα μπορούσε για τα καλά να αλλάξει τη μοίρα της ΑΕΛΚ στη φετινή Football League, οι παίκτες του Γαβαλά παρουσιάστηκαν αναιμικοί και μοιραία ηττήθηκαν από έναν αντίπαλο (με ίδιους στόχους), που έδειξε πως το ήθελε περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους στο Αίγιο, κάνοντας όσα χρειάζονταν στο δεύτερο μέρος για να πετύχουν δύο γκολ. Η ΑΕΛΚ από την άλλη μεριά έμεινε με τις εντυπώσεις για την εμφάνισή της στο πρώτο 45λεπτο, διαμαρτύρεται μάλιστα για ένα πέναλτι πάνω στον Λαμπράκη στα πρώτα λεπτά, αλλά πέραν τούτου ουδέν.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκε στον Παναιγιάλειο, στο 22ο λεπτό, όταν ο Σκαρτσίλας "κρέμασε" τον Μανιάτη, αλλά στη συνέχεια έχασε τον βηματισμό του, με τον Ρεπετσά να προλαβαίνει πάνω στη γραμμή, απομακρύνοντας την μπάλα. Στο 32ο λεπτό, από μια στημένη φάση με εκτελεστή τον Μπούζα, οι αμυντικοί της ΑΕΛΚ δεν έδιωξαν σωστά και ο Στίκας που καραδοκούσε, πλάσαρε άουτ. Στη μοναδική κλασική ευκαιρία των Καλλονιατών στο ματς, ο Λίταινας σούταρε πάνω στον Γκαραβέλη στο 42', έπειτα από λάθος του Καζναφέρη, σπαταλώντας την. 

Στην επανάληψη, ο Παναιγιάλειος του Δημήτρη Σπανού (πρώην προπονητή του Αιολικού) ήταν καλύτερος και άνοιξε το σκορ στο 65ο λεπτό με σκόρερ τον Κρητικό, έπειτα από συστημένη ασίστ του Τσιλιγκίρη (επίσης πρώην επιθετικού του Αιολικού), με τον τερματοφύλακα Μανιάτη να μην υπολογίζει σωστά και την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας της ΑΕΛΚ. Μετά το γκολ, ο Δημήτρης Γαβαλάς έκανε τρεις αλλαγές περνώντας στο ματς τους Σβόγιτς, Τριανταφύλλου και Αγριμάκη, αλλά η εικόνα της ομάδας της Καλλονής δεν άλλαξε. Παρ΄όλα αυτά, στην ΑΕΛΚ δόθηκε η ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 85ο λεπτό, έπειτα από μια αδράνεια στην άμυνα του Παναιγιάλειου, αλλά ο Ρεπετσάς που βρέθηκε σε θέση για γκολ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκαραβέλη! Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και ο 2-0 "τελειώνοντας" την υπόθεση - νίκη. Ο Σκαρτσίλας εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των Καλλονιατών και με ψύχραιμο σουτ έγραψε το τελικό 2-0.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δ. Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Παναγιώτου (46' Ντέμο), Μπούζας, Ρότα, Μωυσίδης, Καζναφέρης, Τσιλιγκίρης (82' Παπαδόπουλος), Σκαρτσίλας, Κρητικός (89' Καζβιρόπουλος), Ιβάνκο

ΑΕΛΚ (Δ. Γαβαλάς):  Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα (79' Αγριμάκης), Αποστόλου, Ευαγγελιδάκης, Γιουκαρής, Λίταινας (74' Τριανταφύλλου), Λαμπράκης, Σισέ (66' Σβόγιτς), Σοφιάνης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey