Γαβαλάς: "Μας αδικεί το αποτέλεσμα"

12/02/2017 - 17:35

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γαβαλάς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στην έδρα του Παναιγιάλειου, χαρακτηρίζοντας άδικο το τελικό 2-0.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο προπονητής των Καλλονιατών: «Στο πρώτο ημίχρονο διεκδικήσαμε στα ίσα το ματς, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις και απειλήσαμε με αξιώσεις. Και ο αντίπαλος είχε τις δικές του ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο. Στο δεύτερο δεχτήκαμε ένα γκολ από το πουθενά, χωρίς να κάνει ο Παναιγιάλειος τελική. Ρισκάραμε στη συνέχεια και αυτό είχε ως συνέπεια να δεχτούμε και δεύτερο γκολ. Το 2-0 αδικεί την ομάδα μας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε έναν πολύ οργανωμένο αντίπαλο με γρήγορη μετάβαση και πολύ καλό συγχρονισμό από το 75' και μετά σε σχέση με εμάς. Αυτό το πληρώσαμε. Ευχαριστώ για την άψογη φιλοξενία. Συγχαρητήρια στον φίλο μου, τον Δημήτρη και καλή συνέχεια.»

Τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ εκπροσώπησε ο νεαρός Λάμπρος Τριανταφύλλου, που επεσήμανε: «Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ οργανωμένη ομάδα, με ιστορία και δυνατή έδρα. Είχαμε ένα πολύ καλό πλάνο που μας βγήκε στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν πολύ οργανωμένοι. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά όχι και γκολ. Στο δεύτερο μπήκαμε κάπως άναρχα και ηττηθήκαμε. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερη συνέχεια, γιατί η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Με το πέρασμα του χρόνου θα βρούμε τον δρόμο μας».

Από την πλευρά ο τεχνικός του Παναιγιάλειου και πρώην του Αιολικού, Δημήτρης Σπανός, ανέφερε: «Είναι χαρά μου, που ο αντίπαλος μας συγχαίρει για τη φιλοξενία. Αυτό θέλουμε να δώσουμε σε όλες τις ομάδες. Όλα κρίθηκαν στο γήπεδο. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά όχι κυρίαρχοι. Δημιουργήσαμε τέσσερις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο συν τα γκολ στο δεύτερο και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη νίκη. Ακούω πολλά και διάφορα σχετικά με την Καλλονή. Ούτε θέλω να λέω ότι είμαι ο καλός προπονητής ή ξέρω τα πάντα. Δυστυχώς η ταλαιπωρία της δουλειάς και η καθημερινή τριβή με το αντικείμενο σε κάνει να ξέρεις τα πάντα. Κάποιοι την έχουν τελειωμένη, αλλά εγώ άλλα είδα στο βίντεο και στο γήπεδο, γι' αυτό αποκτά μεγαλύτερη αξία η νίκη μας. Δεν θέλω να συγκρίνω με άλλες ομάδες, αλλά είδατε ότι είναι καλύτερη από κάποιες άλλες. Πολύ μεγάλη νίκη με μεγάλη προσπάθεια και ευχαριστώ τα παιδιά και τον κόσμο παρότι ήρθε λίγος. Θεωρώ ότι θα έρθει κοντά μας. Άνθρωπος είμαι, ακούω πίσω μου τι γίνεται. Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό πίστευαν στη νίκη όπως πιστεύαμε κι εμείς και τους ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό.»

Πηγή | flnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey