Αρχίζει το ματς...

12/01/2011 - 10:51

Έπειτα από σχεδόν μια έβδομαδα έντονων διοικητικών διεργασιών, ανακατατάξεων και εντάσεων, η ΑΕΛΚ επιστρέφει σήμερα στην αγωνιστική δράση υποδεχόμενη τον Εθνικό Φιλιππιάδας, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου στη Football League 2.

Με τον Μιχάλη Κασάπη να αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας και τον αρχηγό Προκόπη Καρτάλη να εκτελεί προσωρινά χρέη προπονητή, η ομάδα της Καλλονής καλείται να ξεπεράσει τις αναταραχές που προκλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, να προσηλωθεί στο ματς και να πάρει το τρίποντο της νίκης, που θα τη χρίσει αυτόματα και πρωταθλήτρια χειμώνα.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η αντίδραση των φιλάθλων, τους οποίους χρειάζεται όσο τίποτα στο πλευρό της η ΑΕΛΚ, με το βροχερό καιρό πάντως, που επικρατεί από το πρωί στη Λέσβο, να κάνει... χαλάστρα σε όσους υπολόγιζαν να περάσουν το μεσημέρι τους στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης".

Αγωνιστικά, ο Καρτάλης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Βαλιό και Καλογερόπουλο, ενώ ουσιαστικά θα είναι έκπληξη αν δούμε και τον ίδιο να παίρνει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό ματς. Όποια πάντως κι αν είναι η εντεκάδα που θα παραταχθεί, μένει να φανεί αν οι παίκτες θα παρουσιαστούν επηρεασμένοι από τα όσα προηγήθηκαν και αν μπορούν να τα βάλουν όλα στην άκρη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας παράλληλα και για την ποδοσφαιρική τους αξιοπρέπεια, η οποία είναι σίγουρο πως έχει θιχθεί από τις δηλώσεις λογής λογής παραγόντων άλλων ομάδων του βορείου ομίλου, που διεκδικούν επίσης την άνοδο, όπως του Προέδρου του Φωκικού Σίμου Παπαδημητρίου, που ισχυρίστηκε στο Star της Κεντρικής Ελλάδας, ότι δεν υπολογίζει την Καλλονή για την πρωτιά του ομίλου.

Ο αγώνας ξεκινά στις 15:00 και το sportlesvos.gr θα μεταδώσει "λεπτό προς λεπτό", ακόμα μια φορά, τα τεκταινόμενα από το γήπεδο. Μείνετε συντονισμένοι!  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey