Λύγισε στις Σέρρες η ΑΕΛΚ

22/02/2017 - 19:40 Τελευταία τροποποίηση στις 23/02/2017 - 13:56

Η ΑΕΛΚ ηττήθηκε στις Σέρρες με σκορ 3-1 από τον καλύτερο Πανσερραϊκό, που δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς του. Η ομάδα της Καλλονής ήθελε, αλλά δεν μπορούσε και μοιραία υποχρεώθηκε σε μια ακόμα ήττα, σε ένα ματς όμως που χαρακτηρίζεται ως "εξάποντο", αφού οι Σερραίοι έχουν παρόμοιο στόχο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν φουριόζοι, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, αρχικά σε κεφαλιά του Γκούρτσα (6'), έπειτα από σέντρα του Στέβιτς, που κόντραρε σε αμυντικούς. Δύο λεπτά μετά, ο Ιωαννίδης σούταρε όμως ο Μανιάτης έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό, τα «λιοντάρια» είχαν νέα ευκαιρία σε κεφαλιά του Βοσκόπουλου, από κόρνερ του Κάκο, καταλήγοντας άουτ. Στο 16' και πάλι με κεφαλιά, αυτή τη φορά του Γκούρτσα, ο Μανιάτης είδε τη μπάλα να περνά λίγο έξω από τα δοκάρια του. Η πίεση του Πανσερραϊκού καρποφόρησε στο 31', όταν ο Ιωαννίδης σέντραρε, ο Ρούτσης έκανε το κοντρόλ και ο Γκούρτσας πλάσαρε σωστά για το 1-0. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, στο καλύτερο χρονικά σημείο, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ρούτση, έπειτα από σέντρα του Κάκο.

Στην επανάληψη, η ΑΕΛΚ προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ, που θα την έβαζε ξανά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Απείλησε στο 57', με ψηλοκρεμαστό σουτ του Σβόγιτς, αλλά και στο 62' σε αντεπίθεση όταν ο Σβόγιτς και πάλι σούταρε πάνω στον Ρίστιτς. Δύο λεπτά μετά η ΑΕΛΚ μείωσε σε 2-1, με προβολή του Σισέ. Ο Πανσερραϊκός επιχείρησε να απαντήσει στο 65ο λεπτό, αλλά το δυνατό σουτ του Γρηγοριάδη μπλόκαρε σταθερά ο Παπαδόπουλος, που νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή, κάνοντας το ντεμπούτο του. Στο 66' ο Ρϊστιτς επενέβη σωτήρια σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σβόγιτς, κρατώντας το 2-1, αλλά στο 77' τα πάντα τέλειωσαν όταν ο Ρούτσης έκανε το 3-1, με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Καψάλης, Σιάκκας (82' Παναγιωτίδης), Γαβριηλίδης (83' Παπατζίκος), Ρούτσης (80' Τάντιτς), Τσιμίκας, Κάκκο, Γκούρτσας

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Δ. Γαβαλάς): Μανιάτης (37' λ.τ. Παπαδόπουλος), Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Γιώργου, Λίταινας (69\ Ελευθεριάδης), Σβόγιτς (74' Μεξής), Τριανταφύλλου, Σισέ, Αγριμάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey