Τα ξεσπάσματα του Καρτάλη (photos)

12/01/2011 - 20:27 Τελευταία τροποποίηση στις 13/01/2011 - 14:29

Ο ρόλος του είναι ιδιαίτερος στην ΑΕΛΚ και ανάλογος της τεράστιας αξίας του σαν ποδοσφαιριστής. Το ότι είναι αρχηγός της ομάδας, του επιφέρει επιπλέον φορτία και πολλές φορές είναι λόγω διοικητικών ανωμαλιών στην Καλλονή… Για αυτό το λόγο και τα... ξεσπάσματά του είναι συχνά και φυσιολογικά.

Στο γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Προκόπης Καρτάλης που εξελίχθηκε σε μορφή του ματς, κλέβοντας από τη δόξα των Κασάπη, Μιχαλάκη, Παπαδόπουλου και Σελάχα, ξέσπασε πανηγυρίζοντας και άπαντες παρατήρησαν τη χειρονομία που έκανε προς την κερκίδα. Οι περισσότεροι συνηγόρησαν πως το… νεύμα του Καρτάλη, είχε αποδέκτη τον Κασάπη, οι σχέσεις του με τον οποίο είναι στα άκρα. Κατά άλλους ο Καρτάλης απλώς ξέσπασε για τα όσα του χρεώθηκαν από κάποιους, που δεν τους κατονόμασε ούτε στη συνέντευξη τύπου, στη διάρκεια της οποίας ήταν εμφανές πως ήταν συγκινημένος.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καρτάλης, μέσα από το ποδόσφαιρο, από τη δουλειά του δηλαδή, «απαντάει» σε κάποιον που φέρεται να είναι πολέμιός του. Όπως με γκολ απάντησε στους αμφισβητίες του κόντρα στη Φιλιππιάδα, με τον ίδιο τρόπο και σε παρόμοια διοικητική κρίση, είχε απαντήσει και προ ενός χρόνου… Τώρα ήταν η κόντρα Μιχαλάκη-Σελάχα, τότε αυτή Βέρρου-Δουνιά, με τον τελευταίο να στολίζει με ουκ ολίγα κοσμητικά τον ίδιο τον Καρτάλη και τον καλό του φίλο Αντωνίου. Και τότε σε εντός έδρας παιχνίδι, πετυχαίνοντας γκολ, έκανε ένα ανάλογο… νεύμα προς την κερκίδα, με πολλούς να καταλήγουν πως απευθυνόταν στον τότε αντιπρόεδρο της ομάδας.

Πάντως είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί κανείς με τον τρόπο που διαχειρίζεται πράγματα και καταστάσεις μέσα στην ομάδα ο Καρτάλης, ένα είναι αδιαμφισβήτητο. Πως ο Προκόπης, τελικά «μιλάει» με την ποδοσφαιρική του αξία και όχι με δηλώσεις. Παίρνοντας την ομάδα στην πλάτη του μετά την πρόσφατη κρίση και βγάζοντάς την αλώβητη, έδειξε πως είναι και μεγάλη προσωπικότητα, έστω και αμφιλεγόμενη…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey