Επίσκεψη... εφοριακών!

13/01/2011 - 13:39 Τελευταία τροποποίηση στις 13/01/2011 - 14:11

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportlesvos.gr, στη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης της ΑΕΛΚ με τον Εθνικό Φιλιππιάδας έγινε αιφνιδιαστική επίσκεψη εφοριακών στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης", προκειμένου να ελεγχθεί αν όλα ήταν νομότυπα αναφορικά με την έκδοση και πώληση εισιτηρίων στους φιλάθλους, που προσέρχονταν στο γήπεδο.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ, ενδεχομένως και υποψιασμένοι για τις... επικίνδυνες μέρες αυτής της περιόδου, δεν ήθελαν με τίποτα να βρεθούν εκτεθιμένοι και όπως κάθε φορά έδιναν στην είσοδο ξεχωριστό απόκομμα ακόμα και στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, ενώ εκτός από το εισιτήριο ενηλίκων που τιμάται προς 10€, υπήρχε και το παιδικό των 3€.

Αυτός ήταν και ο λόγος που... τα αίματα άναψαν, περίπου στο τέταρτο της αναμέτρησης, αφού σύμφωνα με τη διοίκηση κάποιοι φίλαθλοι προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο από άλλη είσοδο, γεγονός που δημιούργησε μια μικρή εστία έντασης ανάμεσά σε εκείνους και στον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι ζημιώνεται η ομάδα από τέτοιου είδους ενέργειες.

Η συζήτηση, σε κάπως έντονο τόνο, έγινε αντιληπτή από τους υπόλοιπους φιλάθλους στην κερκίδα, οι οποίοι όμως χωρίς να γνωρίζουν ακριβώς περί τίνος πρόκειται, τα έβαλαν με τον Κώστα Παπαδόπουλο, ψάχνοντας... ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους γύρω από τα όσα εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην Καλλονή. Η κατάσταση δεν ξέφυγε από τον έλεγχο, όμως είναι ολοφάνερο πως μερίδα του κόσμου με έντονα τοπικιστικά κριτήρια, διατηρεί σε απόσταση όσα μέλη της διοίκησης προέρχονται εκτός Καλλονής.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ομάδας Νίκος Μιχαλάκης, στην ιστοσελίδα kalloni.net, τονίζοντας: "Τέτοιες πράξεις μόνο κακό κάνουν στην ομάδα αλλά και στην αξιοπρέπεια των ίδιων. Δε βρίσκω το λόγο που κάποιοι προέβησαν σε τέτοιου είδους ενέργειες, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν, πως έτσι δημιουργείτεαι μια αλγεινή εικόνα για την ομάδα μας. Αν κάποιοι δεν μπορούν να διαθέσουν το ποσό για το εισιτήριο, ας δίνουν όσα μπορούν. Δεν υπάρχει λόγος να χάνουν την αξιοπρέπεια τους", ενώ αναφέρθηκε συγκεκριμένα και στον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, προσπαθώντας να προστατεύσει το στενό του συνεργάτη: "O κ.Παπαδόπουλος δεν είναι εχθρός της ομάδας, είναι εδώ για να βοηθήσει. Έχει καλλιεργηθεί μια λανθασμένη εντύπωση στο κόσμο, η οποία εγείρει πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να μάθει ο κόσμος πως τις τελευταίες μέρες ο αντιπρόεδρος προσπάθησε πολύ ώστε να έρθει σε επαφή με τους οργανωμένους φιλάθλους, αλλά οι προσπάθειες του έπεσαν στο κενό. Γιατί; Σε τελευταία ανάλυση ο κ.Παπαδόπουλος, ήταν απόλυτα συνεπής προς την ομάδα και δε μπορούμε να του πούμε να σηκωθεί να φύγει, γιατί κάποιοι έχουν σχηματίσει μια συγκεκριμένη άποψη".

Για την ιστορία έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε, πως οι εισπράξεις του αγώνα άγγιξαν μόλις τα 1.800€ (χωρίς πάντοτε να υπολογίζονται οι κάρτες, διαρκείας), γεγονός μάλλον απογοητευτικό, αν αναλογιστεί κανείς πως το εξοδολόγιο του συγκεκριμένου ματς ξεπέρασε τις 3.500€...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey