Δικαιώθηκε ο "Χώρια", δεν ανησυχεί η ΠΑΕ ΑΕΛΚ

09/03/2017 - 18:33 Τελευταία τροποποίηση στις 09/03/2017 - 18:46

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνεδρίασε σήμερα και δικαίωσε τον πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και Γενικό Αρχηγό της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, Γιώργο Χωριανόπουλο, για οφειλές προς το πρόσωπό του.

Έτσι, κατέπεσε η εγγυητική επιστολή της ομάδας της Λέσβου και ο "Χώρια" είναι ο μεγάλος κερδισμένος της υπόθεσης, που θα δει τα χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό σύντομα. 

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό για την ΠΑΕ ΑΕΛΚ; Αρχικά, δεν διαφαίνεται κάποιος... μπελάς στον ορίζοντα αναφορικά με πιθανή αφαίρεση βαθμών ή άμεσο υποβιβασμό από τη Football League. Με βάση την προκήρυξη, οι Καλλονιάτες έχουν ένα χρονικό περιθώριο να καλύψουν την εγγυητική επιστολή, ωστόσο αξίζει να θυμίσουμε ότι κατά την περσινή περίοδο, που κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί με την ΠΑΕ Παναχαϊκή, οι Πατρινοί ολοκλήρωσαν τη σεζόν δίχως να έχουν πράξει κάτι αντίστοιχο, αποκομίζοντας μόνο ένα τσουχτερό πρόστιμο.

Η κατάπτωση εγγυητικής επιστολής δεν έχει... συνέπειες μη αναστρέψιμες, όπως οι βεβαιωμένες οφειλές σε παίκτες, από τις οποίες αναγκάστηκε σε πρόωρο υποβιβασμό η ΠΑΕ Πανθρακικός.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

- Αίτηση του αθλητή Γεώργιου Χωριανόπουλου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ. (Υπό διάσκεψη)

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey