Έρχεται και υπογράφει ο Λώττας

14/01/2011 - 12:41 Τελευταία τροποποίηση στις 14/01/2011 - 15:21

Μετά τον Τάσο Τριανταφύλλου, σειρά στα μεταγραφικά της ΑΕΛΚ παίρνει ο 22χρονος Άρης Λώττας (γεννημένος 16/9/1988) που πριν από λίγες ημέρες έλυσε τη συνεργασία του με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Πρόκειται για αριστεροπόδαρο κεντρικό μέσο, με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα και την καλή του ντρίμπλα. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει προφορικά και αναμένεται με την άφιξή του στο νησί, να υπογράψει και επίσημα το νέο του συμβόλαιο.

Ο Λώττας δεν είναι άγνωστος στο φίλαθλο κοινό της Λέσβου, αφού επί θητείας του Μιχάλη Γρηγορίου στον Αιολικό αποτέλεσαι μεταγραφικό πόθο του Αθηναίου προπονητή, όμως τότε ο Ολυμπιακός στον οποίο ανήκε ο παίκτης, προτίμησε να παρατείνει το δανεισμό του στο Φωστήρα. Μετά την ομάδα του Ταύρου, ο Λώττας αγωνίστηκε στη Β' Εθνική με το Χαϊδάρι, από εκεί μεταπήδησε στη Βουλγαρία και τη Λοκομοτίβ Μέζντρα (Α' Κατηγορία), όπου στάθηκε άτυχος, αφού έσπασε τον αστράγαλό του και έμεινε εκτός δράσης για περισσότερους από 6 μήνες, προλαβαίνοντας ωστόσο να κάνει 12 συμμετοχές στο βουλγάρικο πρωτάθλημα.

Στην Ελλάδα επέστρεψε για λογαριασμό της Δόξας Κρανούλας, ενώ φέτος αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περιόδου με τη φανέλα του Εθνικού Φιλιππιάδας, γεγονός που δείχνει πως γνωρίζει αρκετά καλά το βόρειο όμιλο της Football League 2.

Πριν λίγες ημέρες έφτασε μια ανάσα από τη συμφωνία με τον Εορδαϊκό του Σωτήρη Αντωνίου, όμως τελικά διάλεξε ως νέο σταθμό της καριέρας του την Καλλονή...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey