«Ή ταν, ή επί τας»

26/03/2017 - 10:55 Τελευταία τροποποίηση στις 26/03/2017 - 11:23

Μια πολύ κρίσιμη τετράδα αγώνων ξεκινά σήμερα για την ΑΕΛΚ στο πρωτάθλημα της Football League, με το παιχνίδι απέναντι στη Σπάρτη. Οι Καλλονιάτες θα επιδιώξουν να προσθέσουν τρεις ακόμα βαθμούς στη συγκομιδή τους, μετά από το ξεκούραστο τρίποντο με τον Πανθρακικό και έπειτα από τρεις σερί αγωνιστικές με ήττες κόντρα στους φιλόδοξους για άνοδο ΟΦΗ, Λαμία και Άρη.

Η ομάδα της Καλλονής ψάχνει εναγωνίως τρόπους να βγει από την διακεκαυμένη ζώνη και στην προσπάθειά της αυτή θα πρέπει να πάρει τα ματς στην έδρα της. Η Σπάρτη δεν τρομάζει με την απόδοσή της, ειδικά μακριά από τη Λακωνία, ενώ είναι και βαθμολογικά άνετη με 32 πόντους στην 7η θέση του πίνακα.

Ο Δημήτρης Γαβαλάς θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Σοφιάνη, όσο και τον Ευαγγελιδάκη, οι οποίοι εξέτισαν ποινή από κάρτες. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον Μαχαμανέ Σισέ, που είναι στη 18αδα πάντως και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, έχοντας ακολουθήσει τις προηγούμενες ημέρες ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Γιώργου, που έμεινε εκτός αποικία, όπως και ο μακροχρόνια απών Μανιάτης. Γυρίζει από τιμωρία και ο Αμίρ Μέγκαχεντ.

Η Αποστολή της ΑΕΛΚ: Παπαδόπουλος, Μαλλής, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Αγριμάκης, Ρεπετσάς, Σάββα, Τζελίδης, Αποστόλου, Λίταινας, Γιουκαρής, Λαμπράκης, Σοφιάνης, Δικαιόπουλος, Ναούμ, Μέγκαχεντ, Σβόγιτς, Σισέ, Μέξης. 

Επιστρέφει ο «Κόπερφιλντ»

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, το γεγονός πως αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα θα τεθεί ο Σωτήρης Αντωνίου, που «έφτιαξε» το όνομά του στην Καλλονή, όπου του αποδόθηκε το προσωνύμιο «Κόπερφιλντ», μετά την εκπληκτική του χρονιά στο Περιφερειακό και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Στο στρατόπεδο της Σπάρτης υπάρχουν προβλήματα, με τον Οικονομόπουλο να μένει εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Δεν υπολογίζονται επίσης ο Λώττας, που επίσης φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛΚ, αλλά και ο εδώ και καιρό απών Μουζακίτης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey