Γερό μπάσιμο για Κριπιντήρη!

14/01/2011 - 13:52

Ο Πρόεδρος της ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης πήρε το... όπλο του και ρίχνει τη μία μεταγραφική βόμβα πίσω από την άλλη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportlesvos.gr η διοίκηση της ομάδας της Καλλονής προσπαθεί να φέρει εις πέρας μια τεράστια μεταγραφή, για την οποία πάντως συναντά μέχρι στιγμής κάποια εμπόδια. Ο λόγος για τον Μιχάλη Κριπιντήρη, που όπως πρώτη η ιστοσελίδα μας σας είχε αποκαλύψει από την Πρωτοχρονιά (διαβάστε το ρεπορτάζ ΕΔΩ) συζήτησε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ το ενδεχόμενο να επαναπατριστεί στο νησί.

Ο Κριπιντήρης δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Εθνικό Αστέρα, όπου αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια. Η ΑΕΛΚ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως στον ποδοσφαιριστή οφείλονται χρήματα και με μια άκρως δελεαστική πρόταση θέλει αφενός να τον καπαρώσει για το καλοκαίρι, αφετέρου να κάνει την ύστατη προσπάθεια για να αγωνιστεί από τώρα στη Καλλονή. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα οι δύο διοικήσεις μαζί με τον ποδοσφαιριστή να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να διαπραγματευτούν την υπόθεση μετακόμισης του Μυτιληνιού μέσου από τώρα στο Λεκανοπέδιο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportlesvos.gr, ο Εθνικός Αστέρας επιθυμεί την παραμονή του Κριπιντήρη τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν, αφού πρόκειται για ένα από τα βασικά στελέχη, αποτελώντας κομμάτι του βασικού κορμού στην ομάδα της Καισαριανής. Παράλληλα όμως, όπως έγινε γνωστό, συζητά το ενδεχόμενο παραχώρησής του μονάχα στην περίπτωση που πάρει κάποια ανταλλάγματα. Οι δύο ισχυροί άνδρες του Εθνικού Αστέρα, Βασίλης Αδαμάκης και Νίκος Παπαδόπουλος, αξιώνουν ένα ποσό της τάξης των 30.000€ για να αποδεσμεύσουν τον ποδοσφαιριστή. Στο κόλπο έχει μπει όμως και ο Πανθρακικός, που αντί για χρήματα προσφέρει δύο παίκτες, ώστε να κάνει δικό του τον Μυτιληνιό αμυντικό μέσο.

Το sportlesvos.gr επικοινώνησε με τον Μιχάλη Κριπιντήρη, ο οποίος χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα προοπτική την ΑΕΛΚ, τονίζοντας όμως ότι ακόμα δεσμεύεται με συμβόλαιο. Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: "Το συμβόλαιό μου με τον Εθνικό Αστέρα λήγει το καλοκαίρι. Όπως είναι λογικό έχω αρκετές προτάσεις, τόσο από τη Β' όσο και από τη Γ' Εθνική, ανάμεσά τους και η ομάδα της Καλλονής. Έχω μιλήσει με τον κ. Μιχαλάκη, ο οποίος μου έκανε γνωστούς τους στόχους της ομάδας. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα προοπτική και δεν είμαι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψω στο νησί. Αυτή τη στιγμή όμως, τον πρώτο λόγο τον έχει η ομάδα μου. Στην παρούσα φάση είμαι παίκτης του Εθνικού Αστέρα και τιμώ το συμβόλαιό μου. Το μέλλον θα δείξει..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey