Άτυπη παράταση έως τις 11 Απριλίου

06/04/2017 - 15:33 Τελευταία τροποποίηση στις 06/04/2017 - 16:09

Έναν απρόσμενο σύμμαχο βρήκε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ στον... αγώνα δρόμου που κάνει ώστε να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, τακτοποιώντας τις οφειλές της απέναντι στον Ραούλ Γιορέντε και τον Κώστα Δαύκο.

Το Διαιτητικό είχε ανακοινώσει στις 31 Μαρτίου ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ εάν δεν εξοφλούσε πλήρως και ολοσχερώς τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές της. Τυπικά η προθεσμία που είχε ήταν τριών ημερών, αλλά η προγραμματισμένη συνεδρίαση, όπου θα εξεταζόταν η ενεργοποίηση της ποινής δεν πραγματοποιήθηκε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί για την ερχόμενη Τρίτη 11 Απριλίου. Έτσι, απέκτησε ένα έξτρα χρονικό περιθώριο προκειμένου να προχωρήσει σε αποπληρωμή των οφειλομένων.

Υπενθυμίζεται ότι ακόμα και εάν ενεργοποιηθεί η ποινή του -6 στην ΑΕΛΚ, η καλλονιάτικη ΠΑΕ θα έχει μία επιπρόσθετη διορία πέντε ημερών ώστε να καταθέσει τα χρήματα στους λογαριασμούς των δύο παικτών και να της επιστραφούν οι βαθμοί. Πάντως, η διοίκηση της ομάδας της Καλλονής το παλεύει και απτή απόδειξη αυτού ήταν το γεγονός πως αποδείχθηκε συνεπής στην πρώτη δόση των διακανονισμών με Χογκ και Μάρκοβιτς, πληρώνοντας τη Δευτέρα ένα ποσό κοντά στις 19.000€ 

Τέλος, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ιστοσελίδας flnews.gr, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ εκπροσωπήθηκε μετά από διαδοχικές απουσίες και στο τελευταίο συμβούλιο της Football League από τον Γενικό της Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη.

Φωτογραφία | aelk.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey