Πικρό αντίο από Κασάπη...

14/01/2011 - 18:09

Δημόσια τοποθετήθηκε ο Μιχάλης Κασάπης στο ραδιόφωνο του Sentra 103,3 για τη λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΛΚ, κάνοντας πλέον σε όλους γνωστό πως αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας του Λεκανοπεδίου, έπειτα από την απόφαση του Προέδρου Νίκου Μιχαλάκη, στον οποίο "χρεώνει" και το "διαζύγιο". Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛΚ στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας:

Για το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα της Καλλονής:

«Πράγματι λύθηκε η συνεργασία μου με την Καλλονή. Ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο δεν είναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα κι οι πρόεδροι έχουν μάθει πως όταν πληρώνουν θέλουν να κάνουν και κουμάντο. Εγώ, όμως, δεν έχω μάθει έτσι στην ζωή μου. Εγώ θέλω να είμαι κυρίαρχος όταν κάνω κάτι για να είμαι και υπόλογος. Θεώρησα καλύτερο να φύγω τώρα που είναι και πρώτη η ομάδα. Ήθελε ο πρόεδρος να κάνει κάποιες κινήσεις ο ίδιος και εγώ δεν συμφωνούσα οπότε ήταν διαφορά φιλοσοφίας περισσότερο. Υπήρχε μια ασυμφωνία στο θέμα της μεταγραφολογίας. Θεώρησα καλό, επειδή έχω κι ένα όνομα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου να φύγω γιατί δεν θέλω κάποιοι να επεμβαίνουν στο έργο μου...»

Για το αν η ΑΕΛΚ μπορεί να πετύχει την άνοδο στη Β' Εθνική:

«Η ομάδα έχει προετοιμαστεί για να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση στον Βόρειο όμιλο. Φέτος το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει το μεγάλο όνομα όπως ήταν πέρσι τα Τρίκαλα και η Βέροια, όλες οι ομάδες είναι σχεδόν ισάξιες .Θα παιχτεί μέχρι τέλος κι όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη και προσπαθήσει να κρατηθεί στην κορυφή θα έχει το αβαντάζ για να ανέβει. Υπάρχουν και τα πλέι οφ φέτος που είναι αρκετά σημαντικό γιατί και δεύτερος να τερματίσεις θα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις την άνοδο. Η ομάδα πάντως είναι έτοιμη και προετοιμασμένη για να μπορέσει να ανέβει...»

Για το αν η Λέσβος μπορεί να έχει ομάδα στην Β' Εθνική:

«Αυτό είναι θέμα αρχών και κάποιων ανθρώπων που ασχολούνται με το νησί. Αλλά την ιστορία που γράφει κάθε ομάδα, τη γράφει ξεχωριστά και μόνη της».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey