"Ας πάει στην ευχή της Παναγιάς η ομάδα"

21/04/2017 - 12:50 Τελευταία τροποποίηση στις 21/04/2017 - 13:02

Ψηλά σηκώνει τα χέρια ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, Νίκος Μιχαλάκης, επισημαίνοντας στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας "Live Sport" πως δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στα ποσά που οφείλονται σε πρώην ποδοσφαιριστές, ζητώντας διαλλακτικότητα και... δόσεις.

Με αφορμή την αφαίρεση 3 βαθμών για την οφειλή στον Κώστα Δαύκο, ύψους 9.200€, ο ισχυρός άνδρας των Καλλονιατών επεσήμανε πως η μόνη λύση για να πληρωθούν τα χρήματά τους όσοι έχουν λαμβάνειν από την ΑΕΛΚ, είναι να δεχθούν την αποπληρωμή σε δόσεις. Διαφορετικά, τόνισε χαρακτηριστικά πως η ομάδα θα βαρέσει... κανόνι και σε αυτή την περίπτωση δεν θα πληρωθεί κανείς, αφού πέφτοντας στις ερασιτεχνικές κατηγορίες θα διαλυθεί η ΠΑΕ. 

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δήλωσε στην εφημερίδα «Live Sport»: «Εάν ο Δαύκος και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δεν συμφωνήσουν να πληρωθούν σε δόσεις, η Καλλονή θα κουνήσει μαντήλι. Αν δεν υπάρχει η ομάδα, δε θα πάρουν τα χρήματά τους και γι' αυτό πρέπει να φανούν διαλλακτικοί. Εγώ δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτά τα ποσά. Ας πάει στην ευχή της Παναγίας η ομάδα».

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΛΚ θα πρέπει έως τις 27 Απριλίου να βρει τη χρυσή τομή με τον πρώην τερματοφύλακά της, ώστε να πάρει πίσω τους 3 βαθμούς, διαφορετικά η ποινή θα είναι οριστική και αμετάκλητη. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey