Δυσκολεύει του Κριπιντήρη...

17/01/2011 - 16:38

Μπορεί ο Μυτιληνιός αμυντικός μέσος του Εθνικού Αστέρα, Μιχάλης Κριπιντήρης, να παραμένει ο Νο1 στόχος της ΑΕΛΚ για την ενίσχυσή της στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όμως η περίπτωση του 29χρονου ποδοσφαιριστή δείχνει αυτή τη στιγμή να απομακρύνεται για τους Καλλονιάτες.

Το γεγονός, πως η ομάδα της Καισαριανής δε σκοπεύει να τον αφήσει ελεύθερο, σε συνδυασμό με το ότι ο "Κρίπι" αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του Εθνικού Αστέρα και φέτος, έχουν μπερδέψει  πολύ την υπόθεση, δυσκολεύοντας τη αισθητά.

Εξάλλου τις προηγούμενες ημέρες, ο προπονητής του Πανθρακικού Εμίλιο Φερέιρα είχε σκιαγραφήσει τον Κριπιντήρη ως έναν από τους βασικούς στόχους της δικής του ομάδας για τη θέση του "κόφτη", ενώ αρκετοί είναι και οι "μνηστήρες" Β' Εθνικής, που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τον Εθνικό Αστέρα.

Αναμφίβολα, αυτή η εβδομάδα θα είναι καθοριστική για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Μυτιληνιού μέσου, με την ΑΕΛΚ να παρατηρεί τις εξελίξεις και να περιμένει καρτερικά για τη δική της κίνηση, χωρίς πάντως να αποκλείεται, ο Νίκος Μιχαλάκης να προχωρήσει σε μια... ρελάνς, ώστε να τον φέρει εδώ και τώρα στο Λεκανοπέδιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey