Η βόμβα αποδείχθηκε... τζούφια!

17/01/2011 - 23:23 Τελευταία τροποποίηση στις 17/01/2011 - 23:46

Το φλερτ της ΑΕΛΚ με τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα δε μετουσιώθηκε σε γάμο, μιας και ο ελληνοποιημένος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής προτίμησε να παραμείνει τελικά στην Παναχαϊκή, έχοντας αναβαθμισμένο ρόλο, εκτός από παίκτη και βοηθού προπονητή, ενώ πρόθεση των Πατρινών είναι να αναλάβει και τεχνικός των τμημάτων υποδομής.

Ο Λουτσιάνο συζητούσε εδώ και μέρες με το αφεντικό της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια, τον τρόπο λύσης του συμβολαίου του, μιας και είχε διαφανεί κι από την πλευρά των Πατρινών η πρόθεση να διακοπεί η συνεργασία τους.

Δημοσιεύματα του Τύπου τις προηγούμενες ημέρες, ανέφεραν πως ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, της Ξάνθης, του Πανιωνίου, του Ατρομήτου και άλλων ομάδων διαπραγματευόταν τη μεταγραφή του στον Εορδαϊκό και κάπου εκεί προέκυψε, σύμφωνα με πληροφορίες του sportlesvos.gr, επαφή του Νίκου Μιχαλάκη με τον εκπρόσωπο του παίκτη. Μάλιστα, όπως διέρρεε από κύκλους της διοίκησης, ο Λουτσιάνο τα είχε βρει σε όλα στο οικονομικό σκέλος για συνεργασία μέχρι το τέλος της περιόδου και απέμενε η τυπική -όπως ισχυριζόταν η πλευρά του παίκτη- ολοκλήρωση της αποδέσμευσής του από την Παναχαϊκή.

Τελικά, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Πατρινή ΠΑΕ με Δελτίο Τύπου της "...κατόπιν συναντήσεως του προέδρου της ΠΑΕ με τον manager του ποδοσφαιριστή Λουτσιάνο αποφασίστηκε η παραμονή του στην ομάδα. Ο Λουτσιάνο κρίθηκε απαραίτητος, τόσο για την αγωνιστική του προσφορά, όσο και για τα όσα άλλα σηματοδοτεί η παρουσία του στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, η οποία προσπαθεί να βρει τη θέση που της ανήκει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η παραμονή του Λουτσιάνο αποτελεί απαίτηση του προπονητή Ηλία Φυντάνη, ο οποίος ζήτησε ο Λουτσιάνο να παραμείνει στην ομάδα όχι μόνο ως παίκτης αλλά συγχρόνως να αναλάβει την θέση του βοηθού προπονητή. Ο Λουτσιάνο θα αναλάβει παράλληλα και το δύσκολο έργο των συμπληρωματικών προπονήσεων των νεαρών ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Παναχαϊκή, αλλά και το συντονισμό των ακαδημιών."

Η ΑΕΛΚ συνεχίζει να αναζητεί έναν παίκτη, που θα την ανεβάζει επίπεδο στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της χώρας και παρά το ότι χάλασε το "μπαμ" με τον Λουτσιάνο, αναμένεται με ενδιαφέρον η νέα κρούση της στο μεταγραφικό παζάρι...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey