Άλλαξαν τα δεδομένα για Κριπιντήρη

18/01/2011 - 16:01 Τελευταία τροποποίηση στις 18/01/2011 - 16:29

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportlesvos.gr, ΑΕΛΚ και Κριπιντήρης βρίσκονται πλέον ένα βήμα πριν την ανακοίνωση της συμφωνίας τους για συνεργασία 1,5 χρόνου, έπειτα από την αλλαγή των δεδομένων που προέκυψαν σήμερα, στην υπόθεση του 29χρονου αμυντικού μέσου.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μιχαλάκης έκανε τη... ρελάνς που γράφαμε χθες (διαβάστε ΕΔΩ) και σε συνδυασμό με την κατ' αρχήν συμφωνία του ποδοσφαιριστή με τη διοίκηση του Εθνικού Αστέρα, για την καταβολή μέρους των δεδουλευμένων του και τη λύση του συμβόλαιου με την ομάδα της Καισαριανής, ο "Κρίπι" φαίνεται πως έρχεται εδώ και τώρα στο Λεκανοπέδιο.

Η προσφορά της ΑΕΛΚ, που κρατά στα χέρια του ο Κριπιντήρης είναι άκρως δελεαστική, ώστε να πει το "ναι" και να επαναπατριστεί στη Λέσβο, όπου γαλουχήθηκε στις εθνικές κατηγορίες με τη φανέλα του Αιολικού. Παρά το γεγονός, πως τον ποδοσφαιριστή διεκδικούν τόσο ο Πανθρακικός όσο και ο Λεβαδειακός, το συμβόλαιο που του προσφέρει η ΑΕΛΚ είναι μακράν το καλύτερο σε επίπεδο αποδοχών και χρονικής διάρκειας, κάτι που έκαμψε και τις τελευταίες αντιστάσεις του ποδοσφαιριστή, για να δεχθεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League 2. Για τον Κριπιντήρη εξάλλου δεν ήταν εύκολη μια τέτοια απόφαση, αφού μόλις τη σεζόν 2008-09 αγωνίστηκε με τον Ατρόμητο στη Super League.

Η κρίσιμη αυριανή ημέρα θα ξεκαθαρίσει και τυπικά το θέμα της λύσης του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή με τον Εθνικό Αστέρα και αν όλα πάνε καλά, ίσως και την Παρασκευή να βρίσκεται στο νησί της Λέσβου για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στην ΑΕΛΚ. Μια μεταγραφή, που εφόσον ολοκληρωθεί, θα ανεβάσει σίγουρα επίπεδο την ομάδα του Λεκανοπεδίου...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey