Χωρίς τέσσερις βασικούς στη Ζάκυνθο

18/01/2011 - 18:36 Τελευταία τροποποίηση στις 18/01/2011 - 21:53

Χωρίς τον Καλογερόπουλο, το Βαλιό και τον Πετρουζέλλη που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και με τον Καρτάλη υπηρεσιακό προπονητή και τιμωρημένο, χωρίς να έχει δικαίωμα συμμετοχής, η ΑΕΛΚ ταξιδεύει στη Ζάκυνθο στην έναρξη του δευτέρου γύρου, με μπόλικα προβλήματα με στόχο να προασπιστεί το πολύτιμο +3 από το Φωκικό.

Η ΑΕΛΚ λόγω των δεδομένων της απουσιών συμπλήρωσε μετά βίας αποστολή, της οποίας ηγείται ο Προκόπης Καρτάλης, αλλά δε χάνει το κουράγιο της με τους παίκτες να έχουν συνειδητοποιήσει όπως λέει στο sportlesvos.gr ο αρχηγός τους, που μπορούν με ένα θετικό αποτέλεσμα να διευρύνουν ίσως τη διαφορά τους! Κι αυτό γιατί αύριο μαζί με την ΑΕΛΚ, κοντράρονται και ο Φωκικός με την Επανωμή.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, έχουμε αρκετά προβλήματα, αλλά δεν πάμε για να χάσουμε. Πιστεύω πως θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και ελπίζω να γυρίσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς πάντως είμαστε αισιόδοξοι…», είπε χαρακτηριστικά ο Καρτάλης από το πούλμαν της ομάδας στο δρόμο για την Κυλλήνη.

Το παιχνίδι, που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι με διαιτητή το Σφακιανάκη και βοηθούς τους Γκαβέρα και Αδαμόπουλο, θα μεταδοθεί "λεπτό προς λεπτό" από το sportlesvos.gr!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey