Το αντίο του Κασάπη

18/01/2011 - 19:06 Τελευταία τροποποίηση στις 18/01/2011 - 21:22

Παρουσία πλήθους κόσμου που κατέκλυσε χθες αυθόρμητα γνωστό καφέ της Καλλονής, όπου είχαν συγκεντρωθεί φίλοι του προπονητή από τη σύντομη θητεία του στην ομάδα, αλλά και δεκάδες φίλαθλοι, ο Μιχάλης Κασάπης αποχαιρέτισε την αγαπημένη του ΑΕΛΚ, αποφεύγοντας να ρίξει λάδι στη φωτιά αναφορικά με όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά στρέφοντας ευθέως τα βέλη του για το θέμα του, επάνω στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Μιχαλάκη.

«Με έδιωξε», είπε για μία ακόμη φορά ο Βοιωτός τεχνικός, υποστηρίζοντας πως τέτοια συμπεριφορά δεν του άξιζε, αλλά απέφυγε να δώσει τη δική του εκδοχή σε φήμες για πράγματα και καταστάσεις στην ομάδα, αρκούμενος στη διατύπωση, «δεν έχω αποδείξεις…».

Ο Μιχάλης Κασάπης, φεύγει από την ΑΕΛΚ, με έναν σπουδαίο απολογισμό στο τέλος του πρώτου γύρου, με τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας να εναντιώνεται στην απόφαση της διοίκησης, να τον απομακρύνει από τον πάγκο. Από το νησί, αναμένεται να αποχωρήσει αύριο οριστικά και κρίνοντας από την εν γένει συμπεριφορά του, θα λέγαμε πως δέθηκε τόσο με τον τόπο, όσο και με τον κόσμο και τους ανθρώπους της ομάδας.

Στο αντίο του Κασάπη, που δε διοργανώθηκε από κάποιον φορέα, αλλά αυθόρμητα, έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων και δύο πρώην μέλη της διοίκησης, οι κ.κ Μαραγκός και Βαφειαδάκης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey