Προπηλακισμός... της κορυφής! [video]

19/01/2011 - 14:55 Τελευταία τροποποίηση στις 20/01/2011 - 14:34

Σε ένα παιχνίδι παρωδία, που οι γηπεδούχοι της Ζακύνθου, αποδείχθηκαν ιδαίτερα... φιλόξενοι στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας και θέλησαν με κάθε τρόπο να πάρουν τους βαθμούς της νίκης, η ΑΕΛΚ ηττήθηκε πληρώνοντας την αμυντική της ολιγωρία στα τελευταία τρία λεπτά του ημιχρόνου, που ως δια μαγείας το 0-1, εγινε 2-1.

Σε ένα κλίμα τρομοκρατίας, το οποίο φάνηκε ανεπαρκής ο διαιτητής να διαχειριστεί, στέλνοντας τις δύο ομάδες οριστικά στα αποδυτήρια, το δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να δώσει έστω έναν βαθμό στην ΑΕΛΚ, που σε συνδυασμό με τη νίκη της Επανωμής στο ντερμπι, παρέμεινε πρώτη στο +1 πια. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς. Ένας παράγοντας των γηπεδούχων, εισέβαλε ανενόχλητος στον αγωνιστικό χώρο και γρονθοκόπησε αναίτια το Τζίμη Βλαστέλλη! Το παιχνίδι διεκόπη, με τον "Τζίμη" εκτός εαυτού δικαιολογημένα να ψάχνει τον άνθρωπο που τον χτύπησε.

Ο... κύριος Νίκος Κοντονής (αυτό είναι το όνομά του) όμως, με την ανοχή και των διαιτητών και την κάλυψη των φιλάθλων, επέστρεψε στις κερκίδες και προς το παρον διαφεύγει  της διαδικασίας του αυτοφώρου, ενώ άγνωστο είναι το τι θα γράψει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής.

Μετά πολλά, το παιχνίδι συνεχίστηκε, με την ΑΕΛΚ κόντρα σε όλα να ανοίγει το σκορ με το Μήτση στο 43΄, έπειτα από εκτέλεσε κόρνερ του Λώττα που κατέγραψε ένα θετικό ντεμπούτο. Όμως τα πανηγύρια δεν κράτησαν παρά μόνο ένα λεπτό και με τη σέντρα οι γηπεδούχοι απάντησαν με πλασέ του Παναγιωτίδη.

Σα να μην έφτανε αυτό, η κοιμώμενη άμυνα της ΑΕΛΚ, δέχθηκε με παρόμοιο τρόπο και δεύτερο γκολ στην αμέσως επόμενη φάση και από εκεί που πρηγείτο με 0-1, βρέθηκε τέσσερα λεπτά μετά στο καναβάτσο με 2-1!

Στο δρόμο για τα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, κι άλλοι παράγοντες των γηπεδούχων, κινήθηκαν απειλητικά προς τους ανθρώπους της αποστολής της ΑΕΛΚ και κάποιος από αυτούς ξαναχτύπησε το Βλαστέλλη στο πρόσωπο, με το διαιτητή να ζητά τη διακομιδή του ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο για αξονική, αφού το χτύπημα ήταν πολύ ισχυρό.

Πέραν αυτής της ευαισθησίας όμως, ο Σφακιανάκης ελλείψει και αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο, δεν έκανε τίποτα άλλο, από το να καθυστερήσει την έναρξη του δευτέρου μερους. Ζήτησε την απομάκρυνση των φιλάθλων πίσω από τον πάγκο της ΑΕΛΚ και με καθυστέρηση περίπου 15 λεπτών, σφυριξε την έναρξη της επανάληψης. 

Αγωνιστικά στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΛΚ πίεσε στα τελευταία 15 λεπτά για το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως ούτε τα σουτ των Λώττα και Μακρίδη, ουτε η κεφαλιά του Σαμπάνη, να παραβιάζουν την εστία του Ντουγέργλου...

Το παιχνίδι έληξε με 2-1 και η ανυπεράσπιστη από κάθε άποψη ομάδα της ΑΕΛΚ, με το έτσι θέλω κάποιων, έχασε ενα παιχνίδι που υπό άλλες συνθήκες, σίγουρα θα είχε άλλη εξέλιξη...

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ντουγέρογλου, Λιβέρης, Γιαντσέλης, Κωστάκης, Μαρίνος, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος, Χατζηαντωνίου, Χαριάτης, Τσουμάγκας, Σεφερίδης

ΚΑΛΛΟΝΗ: Μάππας, Μήτσης, Αποστολίδης, Σεμπέκος, Χατζηκυριάκος, Μπακάλης, Λώττας, Γκότζος, Βλαστέλλης, Σαμπάνης, Λουκίνας

(Πηγή φωτογραφιών: www.ioniansports.gr)

Δείτε σε βίντεο τα γκολ της αναμέτρησης (Πηγή: www.zantesport.gr)

{youtube}IQiaxWQ5edY{/youtube}

Χορηγός "λεπτό προς λεπτό"

[90']Τέλος αγώνα. ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΑΕΛΚ 2-1

[90'] Στη θέση του Παναγιωτίδη, ο Στεφανής

Σχόλιο αγώνα ~ Η ΑΕΛΚ έχει κυριαρχήσει στα τελευταία λεπτά και ψάχνει τουλάχιστον το γκολ της ισοφάρισης...

[76'] Σουτ του Μακρίδη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα καταλήγει σε κόρνερ

[80'] Στη θέση του Χατζηκυριάκου,ο Χρόνης. Ντεμπούτο και για τον Μυτιληνιό μέσο

Football League 2 live~ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΕΠΑΝΩΜΗ-Φωκικός 2-0

[78'] Στη θέση του Χαριάτη ο Κατσαδούρος

[76'] Νέο σουτ του Γάλα, η μπάλα περνάει άουτ

[74']   Δυνατό σουτ του Λώττα, απομακρύνει με εξαιρετική επέμβαση ο Ντουγέρογλου

[73'] Στη θέση του Γκόντζου, ο Γάλας 

[67'] Στη θέση του Λουκίνα, ο Μακρίδης

Football League 2 live ~ Η Επανομή διπλασιάζει τα τέρματά της εις βάρος του Φωκικού. 2-0

[54'] Ο Χαριάτης μπήκε μέσα στην περιοχή της ΑΕΛΚ,πέρασε και το Μάππα αλλά πλάσαρε άουτ! Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους

[46']Έναρξη δευτέρου μέρους! Ας ελπίσουμε να μη δούμε χειρότερα

Σχόλιο αγώνα ~ Το δεύτερο μέρος δεν ξεκινά... Διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων για να ηρεμήσουν τα πράγματα. Και στο γήπεδο δεν υπάρχει κάποιος εκπρόσωπος της διοίκησης να πάρει την ομάδα να φύγει!!!!! Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί ένα τέτοιο παιχνίδι!

Σχόλιο αγώνα ~ Κατά την είσοδο των ομάδων στα αποδυτήρια, άλλος παράγοντας της Ζακύνθου, χτύπησε εκ νέου το Βλαστέλλη στο κεφάλι και ο διαιτητής διέταξε την άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο(!) για να του γίνει αξονική τομογραφία!  

[45']Λήξη ημιχρόνου. Η ένταση ωστόσο συνεχίζεται με τους γηπεδούχους, να μπουκάρουν όποτε γουστάρουν στον αγωνιστικό χώρο ανενόχλητοι και να απειλούν τους παίκτες και γενικά την αποστολή της ΑΕΛΚ...

[45' +]  ΓΚΟΛ! Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Ζάκυνθος ανατρέπει το παιχνίδι, μέσα σε τέσσερα λεπτά!!!!

[45']  ΓΚΟΛ!  Η Ζάκυνθος ισοφαρίζει με τη... σέντρα! Ο Παναγιωτίδης πλασάρει εύστοχα το Μάππα, σε μία ολιγωρία της άμυνας της ΑΕΛΚ.

[43']  ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!! 0-1!! Ο Μήτσης με κεφαλιά, ανοίγει το σκορ μέσα στη Ζάκυνθο, έπειτα από κόρνερ του Λώττα!

Football League 2 live ~ Η Επανωμή ανοίγει το σκορ στο ντέρμπι και προηγείται με 1-0 του Φωκικού

[35']   Ένα φάουλ του Βλαστέλλη που απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Ντουγέρογλου, ότι πιο ποδοσφαιρικά ενδιαφέρον μέχρι στιγμής στην αναμέτρηση  

[27']Ο Βυθούλκας στη θέση του τραυματία Κωστάκη  

Σχόλιο αγώνα ~ Το παιχνίδι ξαναξεκίνησε αλλά τα πνεύματα είναι ακόμη οξυμένα...

Σχόλιο αγώνα ~ Χαλάει το ματς. Ο διαιτητής ζητάει την επέμβαση της αστυνομίας για να απομακρύνει τους παράγοντες... Ο Τζίμης Βαστέλλης είναι έξαλλος από το πρωτοφανές αξωαγωνιστικό χτύπημα που δέχτηκε και αναζητά τον παράγοντα που τον χτύπησε για να του κάνει μήνυση! Και σε όλα αυτά, δεν υπάρχει ουδείς παράγοντας της ΑΕΛΚ για να υπερασπιστεί τα δίκαια της ομάδας...

Σχόλιο αγώνα ~ Το ματς διακόπτεται καθώς παράγοντες της Ζακύνθου μπούκαραν στον αγωνιστικο χώρο, με έναν εξ αυτών να γρονθοκοπεί στο πρόσωπο το Τζίμη το Βλαστέλλη!!!!!

Σχόλιο αγώνα~ Δεν υπάρχει ρυθμός σε αυτά τα πρώτα15λεπτά του αγώνα, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε ένα παιχνίδι κέντρου, ψάχνοντας ταπατήματά τους.

[1']Έναρξη αγώνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey