Φέρνει "Κόπερφιλντ";

19/01/2011 - 20:35

Μπορεί στα αθηναϊκά ειδησεογραφικά site, το όνομα του Καρυπίδη να φιγουράρει από χθες ως το επικρατέστερο για διάδοχο του Μιχάλη Κασάπη, ωστόσο η νέα (κι αυτή τη φορά οριστική) παραίτηση του Σωτήρη Αντωνίου από τον Εορδαϊκό, αναζωπυρώνει το σενάριο της επιστροφής του στο λεκανοπέδιο… Ο «Κόπερφιλντ» μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων, υπέβαλλε δύο φορές την παραίτησή του και οι πληροφορίες του sportlesvos.gr τον φέρνουν αυτή τη στιγμή ως το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο της ΑΕΛΚ!


Ο Αντωνίου είχε και έχει κάποιες ενστάσεις για να επιστρέψει στην Καλλονή, για προσωπικούς του λόγους, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η κρούση του Νίκου Μιχαλάκη, αλλάζει τα δεδομένα. Και πλέον ο Αντωνίου εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της επιστροφής. Άλλωστε τις τελευταίες ημέρες και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, καταλήγει πως προτιμά έναν προπονητή, γνώστη της ομάδας και των ιδιαιτεροτήτων της, από κάποιον που θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.


Όπως και να ΄χει πληροφορίες από το περιβάλλον του Προέδρου της ΑΕΛΚ, αναφέρουν πως μέχρι την Παρασκευή θα έχει ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή. Και την Τετάρτη με τη Νίκη Βόλου, ο νέος κόουτς θα βρίσκεται στον πάγκο των Καλλονιατών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey