Κατέθεσε προσφυγή ο Κασάπης!

20/01/2011 - 18:28 Τελευταία τροποποίηση στις 21/01/2011 - 16:33

Δε φαίνεται να τα βρίσκουν στο θέμα της λύσης της συνεργασίας τους ΑΕΛΚ και Μιχάλης Κασάπης, με τον Βοιωτό τεχνικό να καταθέτει σήμερα προσφυγή για να λάβει το σύνολο των χρημάτων που προέβλεπε το συμβόλαιο που υπέγραψε με την ΠΑΕ το περασμένο καλοκαίρι και είχε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2011.

Η ΠΑΕ δε δείχνει διατεθειμένη να πληρώσει σύμφωνα με πληροφορίες πέραν και του μήνα Φεβρουαρίου, τις αποδοχές του Κασάπη και οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, όπως δείχνουν τα πράγματα.

Θυμίζουμε πως η ΠΑΕ, είχε ανακοινώσει σχετικά με το θέμα του διαζυγίου της με τον Κασάπη, πως το συμβόλαιό του λύθηκε κοινή συναινέσει. Κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά ο ίδιος ο τεχνικός, μία ημέρα μετά και ουσιαστικά προμήνυε το τι θα επακολουθούσε, καθότι οι σχέσεις του Προέδρου της ΠΑΕ Νίκου Μιχαλάκη και του Μιχάλη Κασάπη, διαταράχθηκαν.

Ακόμη και σήμερα που μιλάμε, ο Μιχάλης Κασάπης, παραμένει στη Λέσβο και μάλιστα λέγεται πως δύσκολα θα φύγει στο άμεσο μέλλον, αν δεν ξεκαθαρίσει προηγουμένως το θέμα του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey