Το πεπρωμένο... φυγείν αδύνατον!

21/01/2011 - 13:58 Τελευταία τροποποίηση στις 21/01/2011 - 14:26

Όταν το καλοκαίρι έφυγε, πολλοί αδυνατούσαν να πιστέψουν πως η ΑΕΛΚ θα συνέχιζε χωρίς εκείνον στον πάγκο της, να δίνει τις εντολές. Το τραγούδι στις κερκίδες «Αντωνίου να το ξέρεις, το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις», από όνειρο, είχε γίνει πραγματικότητα και ο «Κόπερφιλντ» -όπως κέρδισε το προσωνύμιο από τις απίστευτες εμπνεύσεις του στη διάρκεια των αγώνων- ήταν «βασιλιάς» στο λεκανοπέδιο. Μέχρι που συνέβη κάτι το απροσδόκητο, που δεν είναι της παρούσης και οι δρόμοι ΑΕΛΚ-Αντωνίου, αναγκαστικά χώρισαν… Όμως το πεπρωμένο λένε, φυγείν… αδύνατον! Και ο Αντωνίου, επέστρεψε μετά από επτά μήνες για να τελειώσει όπως λέει, τη δουλειά που άφησε στη μέση.

Το βραδάκι της Πέμπτης, χωρίς να γνωρίζει σχεδόν κανείς για την άφιξή του, πλήν του sportlesvos.gr φυσικά, επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε και την ανέδειξε. Με μία απλή υπόσχεση…. Να κάνει αυτά που έκανε! Να φέρει το πρωτάθλημα!

Ο Αντωνίου κάθισε για δύο σεζόν στην ΑΕΛΚ και κατέγραψε δύο συγκλονιστικές πορείες πρωταθλητισμού, που την έκαναν γνωστή στο πανελλήνιο. Μας συστήθηκε το καλοκαίρι του 2008, όταν έπειτα από εισήγηση του Προκόπη Καρτάλη, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ήρθε στην Καλλονή και πολύ σύντομα άφησε ανεξίτηλα τα δείγματα… γραφής του. Στον 8ο όμιλο του περιφερειακού, στην πρώτη του χρονιά, βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά τότε… έπρεπε να βγει το Ρουφ του Πέτρου Μίχου. Οι εμπνευσμένες αλλαγές του όμως, που έδιναν βαθμούς (ποιος ξεχνάει την είσοδο του τερματοφύλακα Λευτέρη Πέτκαρη στο 93΄για να αποκρούσει στη συνέχεια το πέναλτι που είχε κερδίσει η Πεύκη!), το αριστοτεχνικό στήσιμό του πριν τα παιχνίδια, του χάρισαν το προσωνύμιο «Κόπερφιλντ» και παρά την απώλεια του τίτλου που άξιζε, άπαντες συνηγόρησαν πως η χρονιά, ήταν επιτυχημένη. Μία χρονιά αργότερα, πιο ώριμος και πιο σίγουρος για τις δυνατότητες της ομάδας του, αλλά και των δικών του, κατάφερε με συγκλονιστικό δεύτερο γύρο, να πανηγυρίσει το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του. Συνολικό ρεκόρ στον πάγκο των Καλλονιατών, που τον μετατρέπει αυτόματα στον πιο επιτυχημένο τεχνικό της, είναι 34 Νίκες, 11 Ισοπαλίες και 11 Ήττες…

 

Ο «Κόπερφιλντ» σε αριθμούς

2008-2009: 15Νίκες- 3 Ισοπαλίες- 8 Ήττες

2009-2010: 19Νίκες- 8 Ισοπαλίες- 3 Ήττες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey