Κασάπης κατά... Αντωνίου για το "μυϊκά καμένη"

24/01/2011 - 13:10 Τελευταία τροποποίηση στις 24/01/2011 - 13:18

Πυρ και μανία, ακούγοντας τις δηλώσεις του Σωτήρη Αντωνίου, στη συνέντευξη τύπου του αγώνα της ΑΕΛΚ με τη Νίκη Βόλου στις οποίες μεταξύ άλλων ο «Κόπερφιλντ» ανέφερε πως η ομάδα που παρέλαβε είναι «μυϊκά καμένη», ο πρώην πια τεχνικός της Καλλονής Μιχάλης Κασάπης, επικοινώνησε με το sportlesvos.gr και απάντησε σκληρά στις αιτιάσεις του διαδόχου του.

«Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω τα όσα άκουσα στις δηλώσεις του κ. Αντωνίου… Σίγουρα πρόκειται περί φαινομένου, από τη στιγμή που μέσα σε δύο ημέρες, κατάφερε να διαπιστώσει πως η ομάδα είναι μυϊκά καμένη. Ας φροντίσει όμως να πάρει πρώτα το δίπλωμα της προπονητικής ο κ. Αντωνίου και μετά να κάνει τέτοιου είδους διαπιστώσεις. Ας μάθει πρώτα τι είναι ο μυϊκός τραυματισμός και μετά ας μιλήσει. Κι όταν πάρει το δίπλωμά του, ας μάθει μετά και το τι σημαίνει συναδελφικότητα. Άφησα πίσω μου μία ομάδα πρώτη στη βαθμολογία και έτοιμη να διεκδικήσει ότι καλύτερο για τη συνέχεια. Δεν ξέρω αν συμφέρει κάποιους να λένε σκόπιμα πως άφησα καμένη γη. Λυπάμαι πολύ.».

Τάδε έφη ο Μιχάλης Κασάπης από το τη Λιβαδειά που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες, επιβεβαιώνοντας στην επικοινωνία του μαζί μας, τη χθεσινή μας είδηση περί απόρριψης πρότασης του Εορδαϊκού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey