Λουτσιάνο: "Δε θα έλεγα όχι..."

24/01/2011 - 19:11 Τελευταία τροποποίηση στις 24/01/2011 - 20:26

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την Παναχαϊκή, παρά τις περί του αντιθέτου προ ημερών επίσημες ανακοινώσεις της Πατρινής ΠΑΕ, αφού όπως έγινε γνωστό σήμερα ο ελληνοποιημένος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του με τους Αχαιούς, επικαλούμενους προσωπικούς λόγους.

Η απόφαση του Λουτσιάνο να αποχωρήσει από την Παναχαϊκή έφερε ξανά στην επιφάνεια σενάρια περί ενδιαφέροντος της ΑΕΛΚ να φέρει στο Λεκανοπέδιο τον αριστεροπόδαρο με θητεία μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό, Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο και Ατρόμητο, που φέτος στην Παναχαϊκή, παρά τα 38 του χρόνια, είναι πρώτος σκόρερ με 5 γκολ.

Η πρόθεση του Νίκου Μιχαλάκη για ένα μεταγραφικό "μπαμ" φαίνεται πως δε μετριάστηκε από την απόκτηση του Μιχάλη Κριπιντήρη, ενώ οι Τριανταφύλλου, Χάλαρης, Καλαϊτζίδης και Λώττας παρότι χτυπούν την πόρτα της βασικής ενδεκάδας δεν έκαναν το τεράστιο "γκελ" στον κόσμο βάσει ονόματος.

Το sportlesvos.gr επικοινώνησε πριν από λίγο με τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ο οποίος αντέδρασε με χαρά στο τηλεφώνημά μας, ακούγοντας πως η άλλη άκρη της γραμμή βρισκόταν στη Μυτιλήνη, παραχωρώντας μια ενδιαφέρουσα μίνι συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας. Ο "Λούτσι" δε διέψευσε, αλλά ούτε και επιβεβαίωσε πρόθεση της ΑΕΛΚ να τον αποκτήσει, τονίζοντας πάντως πως δε θα έλεγε όχι στο να μεταγραφεί σε ομάδα του βορείου ομίλου της Football League 2, αφήνοντας έτσι όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο χαρισματικός αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός:

Για την προοπτική της ΑΕΛΚ...

"Στην Καλλονή έχω τον πολύ καλό μου φίλο, Προκόπη Καρτάλη, με τον οποίο υπήρξαμε συμπαίκτες στην Ξάνθη και κάναμε πολύ παρέα και έξω από το γήπεδο. εκείνη την περίοδο. Πράγματι, ακούω ότι υπάρχουν ομάδες στο βόρειο όμιλο που ενδιαφέρονται για εμένα, όμως οι περισσότερες από αυτές δε με έχουν προσεγγίσει επίσημα. Ξέρω ότι η ομάδα της Καλλονής πρωταγωνιστεί στην κατηγορία, όμως από τη στιγμή που μέχρι σήμερα ήμουν παίκτης της Παναχαϊκής, δεν υπήρξε σοβαρή κρούση από κάποια ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι από αύριο θα έχω αρκετές προτάσεις, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω ποιο θα είναι το ποδοσφαιρικό μου μέλλον..."

Για το γεγονός, πως ενδιαφέρον για τον ίδιο είχε εκδηλώσει και ο Εορδαϊκός επί εποχής Σωτήρη Αντωνίου και αν αυτό συνδέεται πλέον με την ΑΕΛΚ...

"Το μόνο που μπορώ να σας πω, είναι ότι όντως πριν λίγες ημέρες με πήρανε τηλέφωνο από την Πτολεμαΐδα, θέλοντας να συζητήσουμε ενδεχόμενη συνεργασία μας. Όμως αυτό έγινε μετά την παραίτηση του Σωτήρη Αντωνίου από τον πάγκο της ομάδας, όχι όσο ήταν εκείνος προπονητής στον Εορδαϊκό. Επομένως, δε γνωρίζω αν αποτελούσα επιλογή του προπονητή ή μόνο της διοίκησης. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω για αυτό το θέμα..."

Για τις σκέψεις του, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Παναχαϊκή...

"Λατρεύω το ποδόσφαιρο, χαίρομαι να παίζω μπάλα και πραγματικά, αυτό που θέλω να κάνω είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι για όσο καιρό αντέχω ακόμα. Δε θα έλεγα όχι σε μια άλλη ομάδα Γ' Εθνικής. Έχω παίξει και Α' και Β' και Γ'. Για εμένα το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Όμως όσα συνέβησαν τιε τελευταίες ημέρες εδώ, είναι αλήθεια ότι με έχουν βάλει σε σκέψεις. Θα σκεφτώ πολύ σοβαρά κάθε ενδεχόμενο. Μπορεί να παίξω ποδόσφαιρο σε κάποια ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, μπορεί όμως και να σταματήσω εδώ και τώρα. Τα πάντα είναι πιθανά..."

Για την Παναχαϊκή...

"Είναι πολύ κρίμα, μια τόσο ιστορική ομάδα όπως είναι η Παναχαϊκή να ζει τέτοιες καταστάσεις. Πήρα την απόφαση να αποχωρήσω για προσωπικούς λόγους. Είναι μια απόφαση καθαρά δική μου που δεν αλλάζει. Έχω συμφωνήσει με τη διοίκηση και αύριο θα λύσω και επίσημα το συμβόλαιό μου..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey