Ποντάρει στα "μαγικά χέρια" του Κουκούλα

25/01/2011 - 20:32

Το έντονο γηπεδικό πρόβλημα που έχει προκύψει στο Λεκανοπέδιο με τον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου "Κώστας Κεντέρης", που βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, έχει αναγκάσει την ΠΑΕ να ψάχνει άμεσα λύσεις, ώστε να μη δημιουργηθεί περαιτέρω αναστάτωση στις προπονήσεις και τους αγώνες της ΑΕΛΚ. Είναι χαρακτηριστικό, πως η ομάδα θα προπονηθεί αύριο στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, με μοναδική ευτυχή συγκυρία, το γεγονός πως θα παίξει ξανά εντός έδρας σχεδόν σε ένα μήνα.

Έπειτα από ενέργειες του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Κώστα Παπαδόπουλου, η διοίκηση προσπαθεί να φέρει στο "Κώστας Κεντέρης" τον γεωπόνο Νίκο Κουκούλα, που μέχρι πρότινος συνεργαζόταν με τα γήπεδα του Δήμου Μυτιλήνης, έχοντας σύμβαση με τον ΑΟΔΜ. Από την 1η Ιανουαρίου όμως, όταν και ανέλαβε χρέη η νέα Δημοτική Αρχή, ο Κουκούλας αποτέλεσε παρελθόν, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ημέρες να φανεί η... γύμνια που επικρατεί σε "Ταρλά", "Γ. Σκούφος" και Αγία Μαρίνα, όπου και εκεί η κατάσταση του χλοοτάπητα θυμίζει βούρκο.

Ο Κουκούλας έχει μεγάλη εμπειρία στη συντήρηση αγωνιστικών χώρων και αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για το γήπεδο της Καλλονής, όπου έχει δουλέψει έστω και για λίγο στο παρλεθόν. Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ τον έχει προσεγγίσει, καταθέτοντάς του πρόταση να αναλάβει αποκλειστικά το Στάσιο "Κώστας Κεντέρης", δουλεύοντας ως εξωτερικός συνεργάτης της ΠΑΕ και μην έχοντας καμία επιπλέον δέσμευση με το Δήμο.

Πάντως, η ΑΕΛΚ δεν παίζει μόνη της στο παιχνίδι αυτής της "μεταγραφής", αφού ο Κουκούλας εξετάζει πρόταση και από την Αθήνα, αφού ο εργολάβος Μανόλης Κλαπαδάκης, που έχει αναλάβει τη συντήρηση των γηπέδων του Αγίου Κοσμά, επιθυμεί μετά τον "Ταρλά" και την Αγία Μαρίνα, να συνεργαστεί ξανά με τον Μυτιληνιό γεωπόντο. Ο ίδιος ο Κουκούλας αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Σε κάθε περίπτωση, είναι άμεση η ανάγκη να αναλάβει κάποιος υπεύθυνα τη συντήρηση του χλοοτάπητα στην Καλλονή, αφού η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey