Τέλος ο Λουκίνας...

26/01/2011 - 16:39

Παρελθόν αποτελεί από χθες το πρωί, ο δεύτερος σκόρερ της ΑΕΛΚ στο πρωτάθλημα Γιάννης Λουκίνας, που ενημερώθηκε από τον προπονητή του Σωτήρη Αντωνίου πως δεν υπολογίζεται ενόψει της συνέχειας. Ο νεαρός επιθετικός που αποκτήθηκε με θερμή εισήγηση του Μιχάλη Κασάπη το καλοκαίρι, ως δανεικός από τον Πανιώνιο, κρίθηκε πως δε χώραγε στο ρόστερ της ΑΕΛΚ, που ενισχύθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη, μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό του.

5 γκολ, 12 βαθμοί!
Ο Λουκίνας αν και αμφισβητήθηκε αρκετά από την αρχή της σεζόν, δικαίωσε το Μιχάλη Κασάπη προς το τέλος του πρώτου γύρου, πετυχαίνοντας πέντε γκολ, τα οποία όλα ήταν καθοριστικά και έδωσαν βαθμούς στην ομάδα του! Η αρχή έγινε, στις Σέρρες όταν και με πολύ καλή εμφάνιση πέτυχε δύο γκολ, βοηθώντας καθοριστικά στο τελικό 1-3 της ομάδας του επί της Ηράκλειας. Στα Γιαννιτσά, ήταν και πάλι το πρόσωπο του αγώνα, ανοίγοντας το σκορ, ενώ ήταν και ο σκόρερ του μεγάλου διπλού στην έδρα του Μακεδονικού στο 94΄, έπειτα από σέντρα του Χατζηκυριάκου. Ο Λουκίνας με δικό του τέρμα, έκρινε και το ντέρμπι με τον Εορδαϊκό, του οποίο προπονητής ήταν ο… τωρινός του, Σωτήρης Αντωνίου, που σε συνεννόηση με τη διοίκηση της ΑΕΛΚ, εισηγήθηκε την αποδέσμευσή του. Ο μικρός σίγουρα απογοητεύτηκε από αυτήν την εξέλιξη, αφού άρχισε να βρίσκει ρυθμό και ενδεχομένως να ένιωσε και αδικημένος από αυτήν την εξέλιξη, αφού συνέβαλε καθοριστικά και ο ίδιος στη σημερινή βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του.

Το αν ήταν σωστή ή όχι η κίνηση αυτή, θα αποδειχθεί στο μέλλον, δεδομένου πως στην ομάδα αυτή τη στιγμή πέραν του Τριανταφύλλου, δεν υπάρχει άλλος καθαρόαιμος φορ. Όμως αν κρίνουμε από το 4-5-1 του Αντωνίου στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, ο Λαρισαίος τεχνικός, ποντάρει πολύ στην αναμφισβήτητα τεράστια ποιότητα και την εκτελεστική δεινότητα που έχουν οι χαφ του.

Σε ότι αφορά τώρα το Μακρίδη, που κι αυτός φαινόταν με το ένα πόδι εκτός "Κεντέρης", ο Αντωνίου του είπε πως τον υπολογίζει ενόψει της συνέχειας, χωρίς να αποκλείεται ωστόσο να παραχωρηθεί μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, όταν δηλαδή και θα έχει φτάσει το δελτίο του Τριανταφύλλλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey