Λουκίνας : "Με έδιωξε ο... Καρτάλης!"

27/01/2011 - 11:58 Τελευταία τροποποίηση στις 27/01/2011 - 12:40

Ο Γιάννης Λουκίνας που αποχώρησε μόλις πριν από τρεις ημέρες από την Καλλονή, παρά το ότι ήταν βασικό μέλος της ομάδας,  υπέγραψε για έξι μήνες στο Ρουφ και μίλησε στο www.scorernews.gr, στη συνάδελφο Αγγελική Κουρεμένου, «ανοιχτά» για τους λόγους που έφυγε από την ΑΕΛΚ!

Ο «Λούκι» έχρισε ως υπεύθυνους για την αποχώρησή τους, απλά… τρεις ανθρώπους, έναν ποδοσφαιριστή, τον προπονητή και τον Πρόεδρο, τονίζοντας πως δε νομίζει πως ήταν αγωνιστικοί οι λόγοι της αποχώρησής του… Ο Λουκίνας αν και δεν κατανόμασε τον ποδοσφαιριστή που ευθύνεται για την απομάκρυνσή του, φωτογράφισε με τα λόγια του, τον αρχηγό Προκόπη Καρτάλη, του οποίου η γνώμη –όπως είπε χαρακτηριστικά- έχει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διοίκηση! Και με την τοποθέτησή του αυτή, αναδεικνύει μία κατάσταση στην ομάδα, την οποία όλοι σχολιάζουν απ' έξω, (συμπεριλαμβανομένου και του Τύπου) χωρίς ωστόσο κανείς να μπαίνει στην ουσία...

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Λουκίνα στο www.scorernews.gr:

Μέσα σε μία μέρα αποχώρησες από την Καλλονή και συμφώνησες με τον ΠΑΟ Ρουφ. Πες μου κάτι γι’ αυτό…

«Η  μεταγραφή μου ήταν κλεισμένη εδώ και μία εβδομάδα στον ΠΑΟ Ρουφ, αφού ο προπονητής της Καλλονης, κ. Αντωνίου μία μέρα πριν το ματς με την Ζάκυνθο, μου είχε ανακοινώσει πως δεν βρίσκομαι στα πλάνα του και έτσι εγώ μίλησα και συμφώνησα με το Ρουφ».

Αν και ήσουν βασικός στην Καλλονή και μάλιστα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, αποφάσισες να αποχωρήσεις. Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε οδήγησαν σε αυτή την απόφαση;

«Δεν νομίζω ότι ήταν προσωπικός ή αγωνιστικός ο λόγος που αποχώρησα από την ομάδα, άλλα η απομάκρυνση μου έγινε με απόφαση ενός ποδοσφαιριστή, του  προέδρου και του προπονητή. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε  ονόματα και καταστάσεις, ωστόσο η γνώμη του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για την διοίκηση».

Για ποιον λόγο επέλεξες να συνεχίσεις την ποδοσφαιρική σου καριέρα στον ΠΑΟ Ρουφ;

«Το Ρουφ το επέλεξα γιατί είναι αρχικά μία ποιοτική ομάδα με στόχους και εν συνεχεία ο βασικός λόγος που ήρθα είναι ο κ.Γκόφας. Είναι ένας αξιόλογος προπονητής και ξέρει να κάνει καλά την δουλειά του  και ήθελα να συνεργαστώ πάλι μαζί του. Από την στιγμή που μου δόθηκε η ευκαιρία μέσω του κ.Γκόφα  δεν την άφησα να πάει χαμένη. Kαι εκτός αυτών ήθελα να έρθω στην Αθήνα και γι αυτούς τους τέσσερις μήνες που θα είμαι δεν θα ήθελα να φύγω».

Ανήκεις στον Πανιώνιο, θα ήθελες να επιστρέψεις στην Νέα Σμύρνη;

«Εννοείται. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι δυνατόν. Σήμερα (σ.σ χθες) έκανα την πρώτη μου προπόνηση  με το Ρουφ και κατάλαβα πόσο οργανωμένη δουλειά γίνεται, ποιοτική θα έλεγα. Αυτή η πρώτη εικόνα μου έδειξε να καταλάβω, πως η επιλογή μου να συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα στο Ρουφ ήταν σωστή και θα κοιτάξω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό τόσο για εμένα όσο και για την νέα μου ομάδα μέχρι το καλοκαίρι και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει».

Πιστεύεις ότι υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο όμιλο;

«Τεράστιες και το λέω αυτό με κάθε ειλικρίνεια. Πιστεύω ότι ο Νότιος Όμιλος είναι πολύ πιο ποιοτικός σε σχέση με τον Βόρειο Έχει καλύτερες ομάδες. Σίγουρα και η πρώην μου ομάδα, σύμφωνα και με τις τωρινές προσθήκες έγινε πολύ πιο δυνατή από ότι ήταν. Σε καμία περίπτωση, αυτό δεν σημαίνει όμως πως  μπορεί να αγγίξει την ποιότητα του Νότιου Ομίλου».

Προσωπικές σου φιλοδοξίες πλέον ως παίκτης του Ρουφ, ποιες είναι;

«Εγώ προσωπικά αυτό που θέλω να υποσχεθώ τόσο στην διοίκηση όσο και στον κόσμο του Ρουφ, είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα προσπαθήσω να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Να ξεπεράσω τα 10 γκολ και να βοηθήσω την ομάδα μου να υλοποιήσει τους στόχους της».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey