Αγώνας δρόμου για "Λούτσι" και Τριανταφύλλου

27/01/2011 - 15:15 Τελευταία τροποποίηση στις 27/01/2011 - 15:34

Κρίσιμο είναι το 24ωρο που ακολουθεί για την ΑΕΛΚ, η διοίκηση της οποίας κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να εξασφαλίσει μέχρι αύριο το πρωί τα δελτία τόσο του Λουτσιάνο, όσο και του Τριανταφύλλου, για να αποκτήσουν αυτόματα το δικαίωμα συμμετοχής τους στο παιχνίδι του Σαββάτου, με τον Τύρναβο.

Ο Λουτσιάνο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα κάνει κανονικά το ντεμπούτο του με τον Τύρναβο, αφού το δελτίο του αναμένεται κανονικά αύριο το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ. Για τον Τριανταφύλλου τα πράγματα όμως είναι σαφώς πιο περίπλοκα, αφού μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαριστεί το αν ο παίκτης αποδεσμεύτηκε από το Διαγόρα, εις βάρος του οποίου ο παίκτης έχει καταθέσει προσφυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportlesvos.gr, οι άνθρωποι της ομάδας ευελπιστούν ότι μέχρι το απόγευμα θα έχει αίσιο τέλος η υπόθεση του Τριανταφύλλου, ώστε αύριο να κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να αποκτήσουν το δελτίο του.

Να σημειώσουμε εδώ, πως οι δύο ποδοσφαιριστές προπονούνται κανονικά με την ομάδα το τελευταίο διάστημα, ενώ χθες μπήκε στο πρόγραμμα και ο Λουτσιάνο. Οι προπονήσεις λόγω της άσχημης κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το "Κ. Κεντέρης", γίνονται στην Αγία Παρασκευή και αν ανάψει το πράσινο φως για τη συμμετοχή των δύο σπουδαίων ποδοσφαιριστών, τότε σίγουρα θα συμπεριληφθούν στα βασικά πλάνα του "Κόπερφιλντ"...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey