Όργιο φημών για Στέλιο Λιβέρη

27/01/2011 - 17:26 Τελευταία τροποποίηση στις 27/01/2011 - 18:02

Τις τελευταίες ώρες έντονη είναι η φημολογία περί συμφωνίας του ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου Στέλιου Λιβέρη με την ΑΕΛΚ, έπειτα από την πρόθεση του ποδοσφαιριστή να λύσει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νησί του Ιονίου, ο Λιβέρης έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και παρά το ότι για τον ποδοσφαιριστή φαίνεται να ενδιαφέρεται και ο Παναιγιάλειος, όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει ουσιαστικά το δρόμο που χάραξε ο Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης, με τον οποίο ήταν φέτος συμπαίκτες και θα... συνατηθούν ξανά στο Λεκανοπέδιο.

Ο Λιβέρης αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, με ικανότητα και στον ανασταλτικό τομέα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή σε εξαιρετική ηλικία (γεννημένος το 1986), που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Β' Εθνική με τον Πανηλειακό και την Καλαμάτα. Πάντως, με την απόκτησή του από την ΑΕΛΚ, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αποδέσμευσης ενός ακόμη βασικού -μέχρι πρότινος- ποδοσφαιριστή της ομάδας του Λεκανοπεδίου...

Το sportlesvos.gr επικοινώνησε πριν από ελάχιστα λεπτά με τον καλό συνάδελφο Γιώργο Αναγνωστόπουλο και το zantesport.gr, επιβεβαιώνοντας πως ο Λιβέρης θα αποτελέσει πολύ σύντομα και επίσημα παρελθόν από τη Ζάκυνθο και όπως σας είχαμε αποκαλύψει από την Τρίτη (25/1), όλα δείχνουν πως ο Λουτσιάνο δεν ήταν η τελευταία χειμερινή μεταγραφή της ΑΕΛΚ...

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να αρχίστε να επισκέπτεστε το... "kalloni.net", όπου θα αναρτηθεί σύντομα και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ!

(Πηγή φωτογραφίας: www.zantesport.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey