Με "Λούτσι" για το διπλό στον Τύρναβο!

28/01/2011 - 17:57

Με το Λουτσιάνο πανέτοιμο για το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του, μια και το δελτίο του έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ και άναψε το πράσινο φως για να ταξιδέψει το μεγάλο αστέρι μαζί με την ομάδα στη Λάρισα, αλλά χωρίς το Τρανταφύλλου που δεν πρόλαβε να κάνει το ίδιο, η ΑΕΛΚ αύριο το πρωί, παίζει κόντρα στον Τύρναβο με στόχο μόνο το διπλό!


Ο Αντωνίου δεν υπολογίζει στο Σαμπάνη, που υποφέρει στο γόνατο από μία κλωτσιά που δέχτηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και προσανατολίζεται σε ένα επιθετικό σχήμα. Η 11άδα που έχει στο μυαλό του ο «Κόπερφιλντ» είναι σίγουρα «γρίφος» και έχει μεγάλο ενδοαφέρον αφού όλοι οι φίλοι της ΑΕΛΚ, περιμένουν με αγωνία να δουν πως θα χωρέσουν όλα τα νέα αστέρια της ομάδας, στο ίδιο σχήμα. Σε κάθε περίπτωση, Κριπιντήρης-Πετρουζέλλης (ο δεύτερος διακρίνεται στη φωτό με τη μπάλα, στο παιχνίδι των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο) μοιάζουν σίγουροι για το χώρο του κέντρου, χωρίς να αποκλείεται να ξεκινήσει τόσο ο Λουτσιάνο όσο και ο Χάλαρης. Κι αυτό γιατί και στην πρεμιέρα του «Κόπερφιλντ» είδαμε πως ο Λαρισαίος τεχνικός δεν κολλάει στο να κάνει εκπλήξεις, με τη χρησιμοποίηση του Καλαϊτζίδη κάτω από τα γκολπόστ, που στην παρούσα φάση φαίνεται πως έχει προβάδισμα έναντι του Μάππα.


Ο Τύρναβος μόνο αμελητέα ποσότητα δε θεωρείται, αφού είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα και στον πρώτο γύρο στην Καλλονή, αποσπώντας λευκή ισοπαλία έδειξε πως έχει πολύ καλά στοιχεία.
Διαιτητής της συνάντησης που ξεκινά αύριο στις 3, θα είναι ο Τερεκίδης, με βοηθούς τους Ξενακίδη και Κωτούλα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey