Γλυκόπικρη γεύση από Τύρναβο...

29/01/2011 - 11:23 Τελευταία τροποποίηση στις 31/01/2011 - 12:15

 Πριν προτρέξει κανείς και χαρακτηρίσει την ισοπαλία στον Τύρναβο, ως γκέλα της ΑΕΛΚ, ας αναλογιστεί τόσο τα αποτελέσματα των γηπεδούχων μέχρι σήμερα στην έδρα τους, αλλά και το γεγονός πως η Καλλονή στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου, αν και δεν έχει την πολυτέλεια, θέλει χρόνο... Κι αυτό γιατί διαθέτει μεν παίκτες πια τεράστιας αξίας, οι οποίοι όμως συνυπάρχουν μόλις μία εβδομάδα... Επιπρόσθετα αν δούμε λίγο καλύτερα την εξέλιξη του αγώνα, θα διαπιστώσουμε πως η ΑΕΛΚ, παρά το ότι προηγήθηκε, πήρε από το παιχνίδι το καλύτερο που μπορούσε. Κι αυτό χάρις στον εξαιρετικό Καλαϊτζίδη που κράτησε σε τρεις περιπτώσεις, όρθια την ομάδα του, με αποκορύφωμα την επέμβασή του στις καθυστερήσεις.

Η ΑΕΛΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να μπορεί να μεταφράσει την υπεροχή της σε κάποια αξιόλογη φάση. Ενδεικτικό της πίεσης των παικτών του Αντωνίου, ήταν τα πέντε κερδισμένα κόρνερ στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη, ο Αντωνίου έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, ρίχνοντας τον Καρτάλη αντί του Μπακάλη και λίγο αργότερα το Λώττα. Πριν το 80΄ ο Κριπιντήρης έπειτα από φάουλ που εκτέλεσε ο Λώττας, πλάσαρε προ κενής εστίας για το 0-1 και όλα φάνταζαν ιδανικά για την εξέλιξη του αγώνα!

Όμως ο Τύρναβος αντέδρασε, ισοφάρισε άμεσα, όπως δυστυχώς συνέβη και στη Ζάκυνθο, σε ένα χρονικό σημείο που η άμυνα της ΑΕΛΚ, πάλι πιάστηκε στον ύπνο. Μάλιστα με τη σέντρα πήγε να γίνει και η ολική ανατροπή, αλλά ο Καλαϊτζίδης αντέδρασε θετικά. Όπως και στις καθυστερήσεις, που ο Τυρναβος με καλή ψυχολογία, πίεζε για τη νίκη.

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο "Λούτσι" στο ντεμπούτο του, παίζοντας 90 λεπτά και αποτελώντας τον κινητήριο μοχλό της ΑΕΛΚ. Το πρώτο τουγκολ με τη φανέλα της ΑΕΛΚ πανηγύρισε ο "Κρίπι" που δυστυχώς δε συνδυάστηκε με νίκη. Ο Λώττας και πάλι ήταν από τους διακριθέντες αν και έπαιξε λιγότερο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς. Δύσκολο να κριθεί ο Τριανταφύλλου που έπαιξε μόνος στην επίθεση για πρώτη φορά με τη φανέλα της ΑΕΛΚ.

Τέσσερις βαθμούς μπροστά πλέον η ΑΕΛΚ, με έναν αγώνα περισσότερο, περιμένει τα αυριανά παιχνίδια για να δει πως θα διαμορφωθεί η βαθμολογία.

Χορηγός "λεπτό προς λεπτό"

Συνθέσεις

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Καραναστάσης, Κ. Σκούπρας, Τσορμπατζίδης, Σιάτρας, Γεωργαντζιάς, Κουβελάς, Κράβαρης, Κοταρέλας, Κ. Μάγγος, Γρηγορίου, Χριστοδούλου

ΑΕΛΚ: Καλαϊτζίδης, Βαλλιός, Αποστολίδης, Μήτσης, Σεμπέκος, Κριπιντήρης, Πετρουζέλης, Μπακάλης, Λουτσιάνο, Βλαστέλλης, Τριανταφύλλου

[90΄]Λήξη αγώνα. Τύρναβος-ΑΕΛΚ 1-1

[90+'] Ο Καλαϊτζίδης με άλλη μία εξαιρετική επέμβαση, κρατάει όρθια την ΑΕΛΚ, που στα τελευταία λεπτά δείχνει να τα έχει χαμένα!

[90']Ο Γκόντζος στη θέση του Τριανταφύλλου στην τελευταία αλλαγή για την ΑΕΛΚ.

 

Σχόλιο αγώνα ~ Άγρια ομορφιά στα τελευταία λεπτά του αγώνα, μετά την επίτευξη των δύο τερμάτων... Και οι δύο ομάδες διεκδικούν τη νίκη.

 

[84']  ΓΚΟΛ! 1-1! Ο Κράβαρης με διπλή προσπάθεια, κερδίζει αυτή τη φορά τον Καλαϊτζίδη, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι!

[79']  ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!! 0-1!!! Ο Λώττας εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή, ο Καραναστάσης έκανε λάθος έξοδο, δε μπλόκαρε τη μπάλα, που κατέληξε στα πόδια του Κριπιντήρη και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ!

[74']Ο Λώττας μπαίνει στη θέση του Βλαστέλλη στη δεύτερη αλλαγή του Αντωνίου

[71']Ο Αλεξίου στη θέση του Χριστοδούλου

[69'] Ο Κράβαρης βγαίνει τετ α τετ με τον Καλαϊτζίδη, αλλά το πρόσωπο του αγώνα με τη νίκη Βόλου, ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας της ΑΕΛΚ, κρτάτει όρθια την ομάδα του!

Σχόλιο αγώνα ~ Η ΑΕΛΚ ανεβάζει αισθητά την απόδοσή της στο γήπεδο και πιέζει τον Τύρναβο...

[64'] Ο Καρτάλης περνάει στη θέση του Μπακάλη, με τον Αντωνίου να κάνει με αυτή την αλλαγή πιο επιθετική την ομάδα του.

[60']Ο Β. Σκούπρας στη θέση του Γρηγορίου. Την ίδια ώρα για λογαριασμό της ΑΕΛΚ, ετοιμάζεται ο Προκόπης Καρτάλης

[59'] Ο Λουτσιάνο με όμορφη ενέργεια σπάει τη μπάλα στη μικρή περιοχή, αλλά για ένα κλικ ο Τριανταφύλλου δεν προλαβαίνει να τσιμπήσει τη μπάλα προ των αμυντικών και του Καραναστάση...

Σχόλιο αγώνα ~ Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος του αγώνα, με την ΑΕΛΚ να πιέζει αλλά να μην μπορεί να απειλήσει με σουτ στην εστία του Καραναστάση.

[46΄]Έναρξη δευτέρου μέρους

[45΄]Λήξη ημιχρόνου

Σχόλιο αγώνα ~ Μέτριο παιχνίδι στον Τύρναβο, με τις δύο ομάδες να δείχνουν επιφυλακτικές για την ώρα. Η ΑΕΛΚ έχει κερδίσει τέσσερα κόρνερ σαν αποτέλεσμα της πίεσης που ασκεί, χωρίς ωστόσο να καταγράφει μία αξιόλογη τελική προσπάθεια

Σχόλιο αγώνα ~ Πλησιάζουμε στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα. Η ΑΕΛΚ έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να μπορεί ι να βγάλει τη μεγάλη φάση. Και ο Λουτσιάνο και ο Τριανταφύλλου στην 11άδα του Αντωνίου, με τον Μπακάλη να είναι επίσης νέο πρόσωπο.

[1΄]Έναρξη αγώνα

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey