Έμεινε στη Ζάκυνθο ο Λιβέρης. Τελειώσαν οι μεταγραφές της ΑΕΛΚ;

29/01/2011 - 15:32 Τελευταία τροποποίηση στις 29/01/2011 - 15:39

Θετικά απάντησε ο Στέλιος Λιβέρης στους διοικούντες τον ΑΠΣ Ζάκυνθος, στην αντιπρόταση που του είχαν καταθέσει. Ο αρχηγός δέχθηκε τη "γενναία" μείωση των αποδοχών του, μη θέλοντας να αφήσει την ομάδα της Ζακύνθου. Οι προτάσεις που είχε ήταν πολλές και μάλιστα αρκετά καλές στον οικονομικό τομέα, όμως προτίμησε να παραμείνει στη Ζάκυνθο.

Μία από τις προτάσεις, η οποία ήταν αξιόλογη, ήταν από τον Παναιγιάλειο, ενώ τελευταία στιγμή μπήκε σφήνα... ομάδα Β΄ εθνικής. Τελικά ο Λιβέρης αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα του ΑΠΣ. Αύριο θα είναι κανονικά στην αποστολή, αφού οι ενοχλήσεις που ένιωθε στους κοιλιακούς υποχώρησαν και δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα πρόβλημα.

Πηγή: ioniansports.gr/ mikriliga.com

Δηλώσεις  Λιβέρη

"Με δεδομένο ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν δυσάρεστες ειδήσεις για όλους μας και περισσότερο για τον απλό Ζακυνθινό φίλαθλο όσον αναφορά την παραμονή μου ή την αποχώρηση μου από την ομάδα έχω να δηλώσω τα εξής:

Σκεπτόμενος όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα και κυρίως τα οικονομικά που άμεσα επηρέασαν και εμένα προσωπικά είχα ζητήσει από την διοίκηση να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της όσον αναφορά το μέλλον μου για το καλό της ομάδας αλλά και το δικό μου.

Ύστερα από πολλές συζητήσεις και από την ενεργοποίηση απλών φιλάθλων της ομάδας που μου έδειξαν την αγάπη τους και πόσο πολύ με θέλουν να μείνω στο Σύλλογο αποφάσισα να συνεχίσω την προσπάθεια και τον δύσκολο αγώνα που κάνει η ομάδα για να πετύχει τους στόχους της.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από ομάδες που ήθελαν να με εντάξουν στο δυναμικό τους. Θέλω να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι ουδέποτε υπήρξαν προχωρημένες συζητήσεις από την μεριά μου, διότι προτεραιότητα μου και βασική επιλογή μου ήταν πάντα η Ζάκυνθος και για αυτό περίμενα μέχρι την ύστατη στιγμή να εξευρεθεί λύση.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους αγνούς φίλαθλους που μου έδειξαν την αγάπη τους και φυσικά τους ανθρώπους εκείνους που έτρεξαν και βρήκαν λύση την τελευταία στιγμή.

Από αύριο όλοι μαζί θα συνεχίσουμε το δύσκολο αγώνα μας αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Δόξα Κρανούλας."

Πηγή: zantesport.gr


Για τον παίκτη θυμίζουμε, «έπαιξε» το σενάριο να έρθει στην Καλλονή, όπως σας είχαμε ενημερώσει από το sportlesvos.gr, αλλά οι εξελίξεις αυτές αναβάλλουν την προοπτική αυτή. Σε κάθε περίπτωση ο προπονητής της ομάδας, διαμηνύει πως δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή… Αν όντως η ομάδα του μιλούσε μόνο με το Λιβέρη την τελευταία εβδομάδα, τότε ο «Κόπερφιλντ» λέει αλήθεια. Δεν αποκλείεται όμως και το ενδεχόμενο να έχουμε νέα έκπληξη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey