Αναλαμβάνει το "Κεντέρης" ο Κουκούλας

30/01/2011 - 12:44 Τελευταία τροποποίηση στις 31/01/2011 - 15:47

Έδωσε τα χέρια με την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, ο πολύπειρος Μυτιληνιός γεωπόνος Νίκος Κουκούλας, που μέσα στην εβδομάδα αναλαμβάνει την «πρόκληση» όπως την χαρακτηρίζει ο ίδιος, της μεταμόρφωσης φυσικά προς το καλύτερο, του αγωνιστικού χώρου του «Κ. Κεντέρης».  Ο έμπειρος γεωπόνος, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που θα έχει το εγχείρημά του, επιβεβαίωσε το σχετικό ρεπορτάζ του sportlesvos.gr πριν από λίγες ημέρες και ανηφορίζει προς Καλλονή!

Ο μέχρι πρότινος υπάλληλος του Δήμου Μυτιλήνης, που ήταν υπεύθυνος για την φροντίδα όλων των γηπέδων που ανήκαν στο πάλαι ποτέ Αθλητικό Οργανισμό του εν λόγω Δήμου (ΑΟΔΜ) και ειδικότερα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας και στο «Γ. Σκούφος», κερδίζοντας τα εύσημα όλων των ομάδων που αγωνίζονταν εκεί, παρά το ότι είχε συγκεκριμένη πρόταση από την Αθήνα για να εργαστεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, τελικώς πείστηκε από τους ανθρώπους της ΑΕΛΚ, να μετακομίσει προς Καλλονή. Η παρουσία του Κώστα Παπαδόπουλου που γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυνατότητες του μέχρι πρότινος υφισταμένου του στον ΑΟΔΜ, υπήρξε καταλυτική στο να πει το «ναι» στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ, που τελευταία κάνει κινήσεις για να αναλάβει η ίδια τη συντήρηση του γηπέδου που αγωνίζεται η πρωτοπόρος της Football League 2.

Οι πληροφορίες του sportlesvos.gr λένε πως με τον Κουκούλα μίλησε και ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Μιχαλάκης, δίνοντάς του εν λευκώ τα κλειδιά του «Κεντέρης», προκειμένου σύντομα αυτός να γίνει φιλόξενος για την ομάδα. Και πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως αυτή η… «μεταγραφή» της ΠΑΕ, είναι η πιο ουσιώδης που έγινε μέχρι σήμερα, καθ΄ ότι ο αγωνιστικός χώρος του «Κεντέρης», υπήρξε διαχρονικά ένα μεγάλο πρόβλημα για την ΑΕΛΚ στα τρία τελευταία χρόνια που εκείνη παίζει στα μεγάλα σαλόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey