Παίρνει άνθρωπο για τα... εκτός έδρας;

30/01/2011 - 13:07 Τελευταία τροποποίηση στις 31/01/2011 - 15:48

Το θέμα που αναδείξαμε και προκάλεσε τη θυελλώδη αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ και είχε να κάνει με τη… συνοδεία ανθρώπων της ομάδας από τη διοίκηση στους εκτός έδρας αγώνες  παραμένει στην επικαιρότητα. Και ασχέτως του ότι κανείς δεν παραδέχεται από τη διοίκηση, πως όντως υπάρχει ζήτημα, όταν οι εκτός έδρας αποστολές πάνε με επικεφαλής τους φροντιστές, φημολογία των τελευταίων ημερών θέλουν την ΠΑΕ να κάνει κινήσεις για να λύσει το θέμα.

Ειδικότερα υπάρχουν σκέψεις, στο να προσληφθεί από την ΠΑΕ άνθρωπος που θα εκτελεί χρέη γενικού αρχηγού και θα εκπροσωπεί τη διοίκηση της ΑΕΛΚ, στα παιχνίδια μακρυά από το «Κεντέρης». Στο παιχνίδι στον Τύρναβο για μία ακόμη φορά, η 26μελής αποστολή της ΑΕΛΚ ταξίδεψε πάλι υπό την επίβλεψη των κ.κ Βαξεβάνη και Φραντζή, που φυσικά είναι άλλος ο ρόλος τους και στην αμέσως προηγούμενη αποστολή τους στη Ζάκυνθο, έδειξαν πως δεν μπορούν να σηκώσουν τέτοιο φορτίο, καθώς δεν έχουν τέτοια εμπειρία.

Δεδομένου πως τόσο ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, όσο και ο Αντιπρόεδρος, δεν μπορούν να επιφορτιστούν οι ίδιοι με το ρόλο ετούτο, όπως συνέβαινε στο παρελθόν όπου τουλάχιστον ένας εκ των κ.κ Βέρρου, Γώγου, Σελάχα, ή ακόμη παλαιότερα Μαλλή και Δουνιά, συνόδευαν την αποστολή της ομάδας, αφού έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, φαίνεται πως καταλήγουν στο να προσλάβουν ένα τέτοιο άνθρωπο, με εμπειρία και στα… δύσκολα και ειδικών συνθηκών παιχνίδια.

Παράλληλα πληροφορίες θέλουν τον γυμναστή της ομάδας κ. Ξενοφώντα Χαραλαμπή, να μην ταξίδεψε με την ΑΕΛΚ στον Τύρναβο, δημιουργώντας σενάρια πως μαζί με γενικό αρχηγό, η ΠΑΕ θα φέρει και νέο γυμναστή. Αυτό βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί από αρμόδια χείλη και δεν αποκλείεται να ήταν τυχαίο το γεγονός πως ο κ. Χαραλαμπής ήταν εκτός αποστολής. Σε κάθε περίπτωση, μέχρι τη Δευτέρα θα γνωρίζουμε το τι μέλλει γενέσθαι, αφού η ΠΑΕ δείχνει διάθεση να «κλείσει» τις τρύπες που έχουν δημιουργηθεί (βλέπε πρόσληψη Κουκούλα), για να επιστρέψει η κουβέντα καθαρά σε αγωνιστικά θέματα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey