Άνοιξε λογαριασμό ο Λουτσιάνο!

03/02/2011 - 19:18 Τελευταία τροποποίηση στις 03/02/2011 - 22:55

Η ΑΕΛΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στην Αγία Μαρίνα τον τοπικό Ατρόμητο και επικράτησε με 0-1 χάρη σε γκολ που πέτυχε στο Β' Ημίχρονο με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, που άνοιξε με αυτό τον -έστω και ανεπίσημο- τρόπο, το λογαριασμό των γκολ με τη φανέλα της ομάδας της Καλλονής.

Δεδομένου του αγωνιστικού ρεπό που έχει η ΑΕΛΚ την Κυριακή, ο Σωτήρης Αντωνίου θέλησε αντί προπόνησης, να δώσει η ομάδα του ένα φιλικό και ο Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας φάνταζε ως ο ιδανικός αντίπαλος λόγω δυναμικότητας, αλλά κυρίως για το ότι διαθέτει γήπεδο με φυσικό χόρτο, κάτι που θα βοηθούσε και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ, οι οποίοι έχουν επιβαρυνθεί τον τελευταίο καιρό με τις προπονήσεις στο συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου της Αγίας Παρασκευής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τόσο ο Στρατής Μυρογιάννης όσο και ο Σωτήρης Αντωνίου χρησιμοποίησαν όσους παίκτες είχαν "ετοιμοπόλεμους", σε ένα ματς πάντως όπου ήταν εμφανής η κούραση των παικτών της Καλλονής.

Ο προπονητής της ΑΕΛΚ αποφάσισε να ακολουθήσουν χαλάρωμα αποφόρτισης, λόγω των πολλών αγώνων τους φέτος, οι Κριπιντήρης, Αποστολίδης και Μήτσης, ενώ δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό ο Βλαστέλλης, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη φτέρνα, αλλά και ο Νίκος Πετρουζέλλης, ο οποίος απουσιάζει για προσωπικούς λόγους εκτός νησιού.

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο έχουν προγραμματιστεί εργομετρικές εξετάσεις για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται και αναλόγως, να ακολουθηθεί ειδικό πρόγραμμα εγκύμνασης.

(Φωτογραφίες: Χρήστος Λαχανάς)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey