Πρώτος γύρος εργομετρικών μετρήσεων

05/02/2011 - 13:43 Τελευταία τροποποίηση στις 05/02/2011 - 14:14

Στη Μυτιλήνη και συγκεκριμένα σε γνωστό γυμναστήριο της περιοχής, ολοκληρώθηκε το πρωί ο πρώτος γύρος των εργομετρικών για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ, υπό την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου Γιώργου Ζιώγα.

Αυτή την ώρα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ κάνουν ένα ξεκούραστο διάλειμμα, λίγο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος των εργομετρικών, αυτή τη φορά όμως στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης". Μεθοδευμένη δουλειά, για την ομάδα του Λεκανοπεδίου, που δεν επαναπαύεται στις δάφνες της πρώτης θέσης και εργάζεται πυρετωδώς για ένα δυνατό φίνις στον αγωνιστικό μαραθώνιο της Football League 2. 

Τα αποτελέσματα των εργομετρικών μετρήσεων θα δείξουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος, στο θέμα της εγκύμνασης των ποδοσφαιριστών, ώστε να αποφευχθούν πιθανοί τραυματισμοί.

Είναι ωστόσο σημαντικά και για έναν επιπρόσθετο λόγο, αφού θα αποδειχθεί και επιστημονικά, αν ο Σωτήρης Αντωνίου παρέλαβε από τον προκάτοχό του Μιχάλη Κασάπη και το τεχνικό του επιτελείο, μια "μυϊκά καμένη" ομάδα, όπως είχε δηλώσει άρτι αφιχθείς από την Πτολεμαΐδα, μετά το ντεμπούτο του ως νέος προπονητής της ΑΕΛΚ, στο ματς με τη Νίκη Βόλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey