Ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά

05/02/2011 - 20:54

Μετά τις πρωινές μετρήσεις, σε γνωστό γυμναστήριο της Μυτιλήνης, ήταν η σειρά του Δημοτικού Σταδίου "Κώστας Κεντέρης" στην Καλλονή να φιλοξενήσει τους πδοοσφαιριστές της ΑΕΛΚ, που ολοκλήρωσαν εκεί το δεύτερο μέρος των εργομετρικών τεστς, στα οποία υποβλήθηκαν από τον εργοφυσιολόγο Γιώργο Ζιώγα, ο οποίος βρέθηκε στο νησί της Λέσβου αποκλειστικά γι' αυτό το λόγο, συνεργαζόμενος με την ομάδα του Λεκανοπεδίου.

Το πρωί, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ επιδόθηκαν σε επιτόπια άλματα, καθώς και τρέξιμο σε διαδρόμους γυμναστικής, την ώρα που παλμογράφοι κατέγραφαν τους σφυγμούς τους και ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας, έπαιρνε αίμα από τον κάθε έναν. Το απόγευμα στο "Κ. Κεντέρης", οι παίκτες της ΑΕΛΚ έκαναν σπριντ, αλλά και ασκήσεις αντοχής, ώστε να υπάρξει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το επίπεδο φυσικής κατάστασης στο οποίο βρίσκονται.

Τα αποτελέσματα των εργομετρικών θα είναι διαθέσιμα για ανάλυση τη Δευτέρα, χωρίς να αποκλείεται ο κ. Ζιώγας με το επιτελείο του, να έχουν κάποια πρώτα δείγματα έτοιμα και αύριο, δίνοντας μια πρώτη γεύση στον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey