"Κάποιοι παίκτες μου είχαν μειωμένη απόδοση..."

07/02/2011 - 22:01 Τελευταία τροποποίηση στις 07/02/2011 - 22:11

Άμεση ήταν η απάντηση του Μιχάλη Κασάπη, στο νέο κύκλο κατηγοριών από μεριάς του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, αποδεικνύοντας πως μπορεί να αποχώρησε εδώ και ένα μήνα από την ομάδα, αλλά ακόμη έχει στραμμένες τις κεραίες του προς την Καλλονή…

Ο Μιχάλης Κασάπης, έξαλλος για τις διατυπώσεις του κ. Μιχαλάκη, πως του πλήρωνε προκαταβολικά τους επόμενους μήνες, πως δεν ασχολείτο καθόλου με τις ακαδημίες και το τοπικό πρωτάθλημα και κυρίως πως δεν ήταν καθόλου εργατικός, βγήκε στον αέρα της εκπομπής που φιλοξενούσε νωρίτερα τον «Καπετάνιο» και ομολογουμένως «άστραψε και βρόντηξε».

Κατέθεσε τη δική του μαρτυρία για τις αιτιάσεις του κ. Μιχαλάκη, τονίζοντας πως «για πέντε μήνες με έλεγε το καλύτερο παιδί και τον καλύτερο προπονητή» και τον τελευταίο μήνα έγινε –πάντα κατά τον κ. Μιχαλάκη «ράθυμος και ανεπαρκής». Υπερασπίστηκε το όνομά του και τις γνώσεις του για το ποδόσφαιρο, καταθέτοντας τη σταδιοδρομία του στην Εθνική Ελλάδος και στην ΑΕΚ, αντιπαραβάλλοντας τις αντίστοιχες του κ. Μιχαλάκη, που όπως είπε χαρακτηριστικά ο Βοιωτός τεχνικός, «με τα λεφτά του νομίζει πως μπορεί να πάρει πρωταθλήματα».  Μάλιστα αντιπαρέβαλε εν προκειμένω και την περίφημη δήλωση του προπονητή του Τυρνάβου κ. Ζιώγα, πως «οι ομάδες χτίζονται, δεν αγοράζονται», αλλά ξεκαθάρισε ότι ευχή του είναι η Καλλονή να πετύχει τους στόχους της. «Έχω πολλούς φίλους στην Καλλονή, είμαι μαζί της…», τόνισε χαρακτηριστικά επ' αυτού για να αποφύγει τυχόν λάνθασμένες εντυπώσεις.

Λίγο αργότερα όμως, άναψε για τα καλά "φωτιές" στην ομάδα που αγάπησε και τον αγάπησε, αγγίζοντας το χαμένο -νωρίτερα- μέτρο του Μιχαλάκη. Χωρίς περιστροφές, υποστήριξε και αυτός, πως τον «έφαγε» εν ολίγοις ο Καρτάλης (σ.σ το ίδιο είχε πει και ο Λουκίνας πριν λίγες ημέρες) και πως ένα μήνα πριν την απόλυσή του, η απόφαση να φύγει και να έρθει ο Αντωνίου στη θέση του, ήταν ειλημμένη. Μάλιστα, δε δίστασε να αναδείξει και κάτι που συζητιόταν, αλλά ποτέ δεν βγήκε έντονα προς τα έξω, λόγω του ότι δεν αποδεικνύεται και τόσο εύκολα. «Κάποιοι παίκτες είχαν μειωμένη απόδοση», κατήγγειλε ο Κασάπης, αναφερόμενος προφανώς στο παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό, που του κόστισε και την αποπομπή του, ενώι λίγο πριν κλείσει την παρέμβασή του, επιφυλάχτηκε να μιλήσει για όλα σε έναν μήνα, όταν και θα έχει μαζέψει στοιχεία!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey