Πιο κοντά σε Καλαποθαράκο!

08/02/2011 - 17:59

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΛΚ έχουν αποφασίσει να τελειώσουν εδώ και τώρα το θέμα πρόσληψης ενός αξιόλογου γυμναστή στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και γι' αυτό το λόγο βρίσκονται σε συνεχείς επαφές και συζητήσεις με προπονητές φυσικής κατάστασης, που στο παρελθόν έχουν εργαστεί ή και εργάζονται σε κορυφαίες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μπορεί από χθες το βράδυ, οι πληροφορίες που συνέρρεαν στην ιστοσελίδα μας, να έκαναν λόγο για κρούση της ΑΕΛΚ στον Αντώνη Κέζο, όμως πριν από λίγη ώρα ο Κύπριος γυμναστής διέψευσε αυτό το ενδεχόμενο σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το sportlesvos.gr, μαζί του, αφήνοντας να εννοηθεί πως ουδέποτε υπήρξε προσέγγιση του από την πλευρά των διοικούντων την ΑΕΛΚ.

Ωστόσο, το ρεπορτάζ "τρέχει", παρά το ότι οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Το sportlesvos.gr έψαξε και βρήκε την άκρη του νήματος και είναι σε θέση να γνωρίζει πως τελικά, ο εκλεκτός της ΠΑΕ ΑΕΛΚ για το πόστο του γυμναστή, προέρχεται επίσης από τον Παναθηναϊκό και είναι ο καταξιώμενος εργοφυσιολόγος Βασίλης Καλαποθαράκος, που ανήκει μέχρι και σήμερα στο "πράσινο" τεχνικό επιτελείο, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Καλαποθαράκος, για τον οποίο πρόσφατα ενδιαφέρθηκαν τόσο η κυπριακή Ανόρθωση όσο και η Παναχαϊκή, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει εκφράσει και παλαιότερα την αντίθεσή του στον τερματισμό της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο γυμναστή. Αν οι "πράσινοι" δε συνηγορήσουν στην αποδέσμευσή του, τότε θα είναι ουσιαστικά αδύνατη η πρόσληψή του από την ΑΕΛΚ. Εκεί, μέχρι στιγμής, είναι και το σημείο που έχει "κολλήσει" το όλο θέμα, με τους διοικούντες την ομάδα της Καλλονής να προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή με το "Τριφύλλι". 

Όπως προκύπτει πάντως από το ρεπορτάζ, το θέμα Καλαποθαράκου θα τελειώσει θετικά ή αρνητικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey