Ξεκαθαρίζει το θέμα του γυμναστή

09/02/2011 - 14:55 Τελευταία τροποποίηση στις 09/02/2011 - 15:17

Στην Καλλονή έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην υπόθεση του γυμναστή, που είναι και η μόνη η οποία βρίσκεται σε εκκρεμότητα, ώστε η ομάδα να δουλέψει απρόσκοπτα πλέον και μέχρι το τέλος της περιόδου για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Football League.

Παρά τις μέχρι τώρα προσπάθειες των διοικούντων, δεν έχουν έρθει μέχρι αυτή την ώρα σε συμφωνία με κάποιον από τους καταξιώμενους γυμναστές, με τους οποίους ήρθαν σε επαφή τις προηγούμενες ημέρες. Νωρίς σήμερα το πρωί, μπήκε τέλος και στην περίπτωση του Βασίλη Καλαποθαράκου, αφού η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν επίσης αρνητική, όπως έγινε εξάλλου και πριν λίγο καιρό, σε αντίστοιχες προτάσεις της Ανόρθωσης και της Παναχαϊκής. Έτσι, η ΠΑΕ συνεχίζει τις επαφές με άλλους υποψήφιους στόχους για να καλύψουν το νευραλγικό πόστο του προπονητή φυσικής κατάστασης.

Η φημολογία που αναπτύχθηκε για τον Αντώνη Κέζο παρέμεινε απλώς... φήμη, αφού ο Κύπριος γυμναστής ξεκαθάρισε σε επικοινωνία του με το sportlesvos.gr, ότι ουδέποτε έγινε κρούση στον ίδιο από την ομάδα της Καλλονής. Πάντως, οι παράγοντες της ομάδες προσπάθησαν αρχικά να κάνουν το "κόπλο γκρόσο" με έναν άλλον καταξιωμένο γυμναστή στο χώρο του ποδοσφαίρου, προτείνοντας συνεργασία στον Γιώργο Παπαλάμπρου, που έχει στο παρελθόν έχει περάσει κι αυτός από τον Παναθηναϊκό, έχοντας εργαστεί  επίσης σε Εθνικό Αστέρα, Ιωνικό, Καλαμαριά, Κέρκυρα, Ηρακλή, ΟΦΗ, Πανιώνιο και Λεβαδειακό, όμως και αυτή τους η προσπάθεια έπεσε στο κενό.

Όπως αφήνουν πάντως να εννοηθεί κύκλοι της διοίκησης, το θέμα με τη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΛΚ αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι και την Παρασκευή, αφού στόχος είναι ο νέος γυμναστής να ακολουθήσει κανονικά την αποστολή για το ματς με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών. Μάλιστα, δεν αποκλείεται, αν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες για συμφωνία με ένα γυμναστή που έχει θητεύσει σε μεγάλες ομάδες, οι διοικούντες να στραφούν σε μια προσωρινή λύση -μέχρι το τέλος της περιόδου- εντός νησιού...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey