Το κρισιμότερο (μέχρι το επόμενο) της χρονιάς!

11/02/2011 - 17:48 Τελευταία τροποποίηση στις 11/02/2011 - 17:54

Αφήνοντας πίσω στην Καλλονή και καλά θαμμένα όλα όσα προηγήθηκαν μες την βδομάδα για να μην μπορούν να επηρεάσουν ούτε τώρα ούτε ποτέ την πορεία της ομάδας προς την κατάκτηση του τίτλου, η ΑΕΛΚ ταξιδεύει για τις Σέρρες για να παίξει το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, κόντρα στον Οδυσσέα Αναγέννησης.


Μετά από δύο εβδομάδες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο Σωτήρης Αντωνίου είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες του, προσπαθώντας να επιτύχει την ει δυνατόν καλύτερη ομοιογένεια, αφού στην ομάδα εντάχθηκαν πολλοί και καλοί νέοι παίκτες. Τόσο ο Λουτσιάνο, όσο και ο Τριανταφύλλου με τον Κριπιντήρη και το Λώττα, αρχίζουν να μπαίνουν στο νόημα και της καινούργιας τους ομάδας και ικανοποιούν τον κόουτς, που ωστόσο στη μάχη των Σερρών δε θα έχει στη διάθεσή του τον Μπακάλη που είναι τιμωρημένος, αλλά και όπως όλα δείχνουν το Μάππα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο δάχτυλο και είναι πιθανό να αποκλειστεί από την αποστολή και στη θέση του να ανέλθει ο Κοσμίδης.


Ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες νιώθει ο Βλαστέλλης, ο οποίος όμως ούτε να το σκέφτεται δε θέλει να μην παίξει σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής και διαιτητής θα είναι ο Μαστάκας από το Σύνδεσμο Μακεδονίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey