Και ο Θεός είναι... ΑΕΛΚ! [videos]

13/02/2011 - 17:29 Τελευταία τροποποίηση στις 14/02/2011 - 00:54

Η ΑΕΛΚ για ένα ακόμη παιχνίδι με τους θεωρητικά "μικρούς" προβλημάτισε και αφού έβγαλε αλώβητη ένα πρώτο ημίχρονο που κινδύνεψε σε δύο τρεις περιπτώσεις, στην επανάληψη όταν άρχισε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, έχασε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Καρτάλη (50΄) που χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλό του.

Ακολούθησε το γκολ των γηπεδούχων με τον Κιουρτσίδη που δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τα πράγματα, αλλά η ομάδα του Αντωνίου αφυπνίστηκε όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Ισοφάρισε αστραπιαία με τον Κριπιντήρη και πίεσε στη συνέχεια για την ανατροπή,παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα.Μπορεί να μην κατάφερε να πετύχει τελικά τη μεγάλη ανατροπή, όμως πέτυχε το στόχο της...Με δώρο του Εθνικού Φιλιππιάδας που ισοφάρισε στο τέλος την Επανομή!

Παρέμεινε λοιπόν για μία ακόμη αγωνιστική στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αποδεικνύοντας πως είναι... επτάψυχη! Όμως πλέον τα περιθώρια στενεύουν και χαμενοι βαθμοί σαν κι αυτοί στις Σέρρες δε θα συγχωρούνται πάντα από την ανικανότητα -όπως αποδεικνύεται μέχρι τώρα- των διωκτών της να κερδίσουν. Η ΑΕΛΚ καλείται πλέον να πάρει την τύχη στα χέρια της και να προχωρήσει για το μεγάλο της στόχο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος με σαφώς καλύτερες εμφανίσεις και νίκες! Ο χρόνος είναι σύμμαχός της, όπως και οι συγκυρίες.

Αγωνιστικά η ΑΕΛΚ είναι καλύτερη από τους αντιπάλους της. Πρέπει πλέον να το αποδείξει και στο γήπεδο! Μπορεί.

Δείτε σε βίντεο τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Πηγή: footballserres.blogspot.com

{youtube}yo0JLerGA5Q{/youtube}

Πηγή: www.serresgoal.gr

{youtube}lRj0dNfvUow{/youtube}

Χορηγός "λεπτό προς λεπτό"

Συνθέσεις

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝ. ΣΕΡΡΩΝ: Χουρουζίδης, Κεφάλας, Κοσμάς, Τριανταφυλλάτος, Μαγγανάς, Χουρουζίδης, Καπερνάκης, Κριαράς, Κυριακίδης, Παιζάνος

ΑΕΛΚ: Kαλαϊτζίδης, Αποστολίδης, Βαλιός, Μητσης, Πετρουζέλλης, Κριπιντήρης, Καρτάλης, Βλαστέλλης, Μακρίδης, Λουτσιάνο, Τριανταφύλλου

Λεπτό προς λεπτό

[90΄]Τέλος αγώνα. Οδυσσέας - ΑΕΛΚ 1-1

[88'] Ο Λουτσιάνο αποχωρεί χειροκροτούμενος από τους φίλους των Σερρών και μπαίνει ο Χάλαρης για να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΛΚ  

[82'] Ο Μαυρογεννίδης στη θέση του Κεφαλά για τον Οδυσσέα 

Σχόλιο αγώνα ~ Η ΑΕΛΚ σα να αφυπνίστηκε μετά το γκολ του Οδυσσέα. Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, έχει ανεβάσει αισθητά την απόδοσή της στα τελευταία λεπτά, πιέζει και δείχνει πως θέλει να πάρει τη νίκη!

[68'] Ο Χατζηκυριάκος περνάει στη θέση του Βλαστέλλη  

[67']  ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-1! Ο Πετρουζέλλης έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Κριπιντήρης με κεφαλιά φέρνει το ματς στα ίσια! Νέα πνοή στο παιχνίδι με την άμεση απάντηση της ΑΕΛΚ! 

[65'] Ο Τριανταφύλλου σουτάρει, ο Χουρουζίδης αποκρούει η μπάλα φτάνει στο Λουτσιάνο που σουταρει σε κενή εστία, αλλά ο Κεφάλας απέκρουσε με τα πόδια επάνω στη γραμμή! Η μεγαλύτερη ευκαιρία της ΑΕΛΚ στο παιχνίδι! 

[63']  ΓΚΟΛ! 1-0! Ο Κιουρτσίδης στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα ανοίγει το σκορ. Η χειρότερη είδηση για την ΑΕΛΚ. 

Σχόλιο αγώνα ~ Δεν παίρνει την ιδανική εξέλιξη το παιχνίδι για την ΑΕΛΚ, που έχασε τον αρχηγό της με κόκκινη κάρτα για χτύπημα αντιπάλου εκτός φάσης. Στο πρώτο ημίχρονο ο Οδυσσέας ήταν καλύτερος ειδικά από το 30΄ και μετά και πλέον τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Οι περίπου 30 φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στις Σέρρες ωστόσο προσπαθούν να εμψυχωσουν την ομάδα για να κάνει το καλύτερο δυνατό μέσα στοναγωνιστικό χώρο. 

[61'] Ο Χουρουζίδης βγαίνει και στη θέση του ο Κιουρτσίδης

[50'] Απευθείας αποβολή στον Καρτάλη για χτύπημα σε αντίπαλο εκτός φάσης!

[49']Στη θέση του Μακρίδη, ο Καλογερόπουλος

[46΄]Έναρξη δευτέρου μέρους

[45΄]Λήξη ημιχρόνου 

[43'] Καλό σουτ του Κεφάλα, μπλοκάρει ξανά ο Καλαϊτζίδης. Πιέζει και χάνει ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά ο Οδυσσέας. 

[42'] Κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛΚ, ο Χουρουζίδης βγαίνει τετ α τετ, αλλά ο Καλαϊτζίδης αποκρούει και κρατά όρθια την ομάδα του.

[36'] Δυνατό σουτ του Παϊζάνου, καλό, περνάει λίγο άουτ! 

[30'] Μακρινό σουτ του Μήτση αποκρούει σε κόρνερ δύσκολα ο Χουρουζίδης

[17'] Ο Παϊζάνος κοντρόλαρε με το χέρι στην προσπάθειά του να τροδοτήσει τον Κοσμά και το γκολ που πέτυχε ο τελευταίος δεν μετρά σωστά, αφού ο διαιτητής είχε σφυρίξει πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα του Καλαϊτζίδη. 

[14'] Απευθείας χτύπηα φάουλ του Λουτσιάνο, η μπάλα λίγο άουτ!  

[8'] Καλό σουτ του Τριανταφύλλου μέσα από την περιοχή, αποκρούει στη γωνία του σε κόρνερ ο Χουρουζίδης. 

Σχόλιο αγώνα ~ Με το Μακρίδη να επανέρχεται στο αρχικό σχήμα μετά από πολύ καιρό και τον Αντωνίου να αλλάζει θέσεις σε πολλούς παίκτες του,επιχειρεί να ανακατέψει την τράπουλα και να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο. Ο Πετρουζέλλης αγωνίζεται σαν δεξιός μπακ, Ο Βλαστέλλης αμυντικός χαφ δίπλα στον Κριπιντήρη και ο Μακρίδης στα άκρα.

[1΄]Έναρξη αγώνα 


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey