Τι έκανε ο Καρτάλης; [video]

14/02/2011 - 15:32 Τελευταία τροποποίηση στις 14/02/2011 - 15:47

Βλέπουμε το βίντεο του αγώνα. Το ξαναβλέπουμε και δεν προκύπτει από πουθενά εκτός φάσης χτύπημα του Καρτάλη στον αντίπαλό του. Η απευθείας αποβολή του στο 50΄ της αναμέτρησης από το διαιτητή Μαστάκα, προκάλεσε πολλά ερωτηματικά που δε λύνονται ούτε από το ριπλέι.

Παρά την κακή ποιότητα του βίντεο, που παραμορφώνει την εικόνα, ο Καρτάλης φαίνεται ξεκάθαρα στη διεκδίκηση της μπάλας να απωθεί με το χέρι του τον αντίπαλο και ορθώς καταλογίζεται το επιθετικό φάουλ. Όμως δεν προκύπτει από πουθενά, χτύπημα εκτός φάσης στον αντίπαλο και κόκκινη κάρτα! Εκτός και αν ο Καρτάλης πάτησε, ή απώθησε στη συνέχεια τον αμυντικό που βρισκόταν πίσω του, τη στιγμή που ερχόταν ο διαιτητής προς το μέρος του. Αλλά και αυτό παρά το κακό βίντεο, δύσκολα να ευσταθεί.

Να σημειώσουμε εδώ όμως, πως στη φάση που πέφτει ο Τριανταφυλλάκος από μαρκάρισμα του Κριπιντήρη μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έπρεπε να δείξει πέναλτι. Να θεωρήσουμε πως με την αποβολή Καρτάλη, έφερε στα ίσια τα λάθη του; Ακόμα κι έτσι όμως να είναι, δεν είναι το ίδιο…

Η φάση του πέναλτι στο 2:16

{youtube}yo0JLerGA5Q{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey