Αντωνίου: "Στόχος, μόνο νίκες στην Καλλονή"

14/02/2011 - 19:55 Τελευταία τροποποίηση στις 14/02/2011 - 20:07

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε η Καλλονή στην έδρα του Οδυσσέα Αναγέννησης εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο onsports.gr ο προπονητής της ομάδας του νησιού, Σωτήρης Αντωνίου. Αναλυτικά όσα δήλωσε και αναπαρήγαγε και το golden3.gr:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, που παρά την ισοπαλία μας κράτησε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ό,τι βαθμό παίρνεις εκτός έδρας είναι θετικό. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στο δεύτερο γύρο, είναι αρκετά δύσκολο και τα αποτελέσματα το έχουν αποδείξει. Το βλέπουμε αυτό, από τα τελευταία 3-4 παιχνίδια που συμβαίνουν εκπλήξεις για όλες τις ομάδες».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του παρά το ρεπό και την ισοπαλία εκτός έδρας παραμένει στην πρώτη θέση είπε: «Σίγουρα, βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με δυο εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ είχαμε και το ρεπό που μας πήγε λίγο πίσω. Από εδώ και πέρα τα πράγματα γίνονται λίγο πιο ομαλά στο πρόγραμμα μας και στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα ματς στην έδρα μας ενώ εκτός έδρας να παίρνουμε ότι μπορούμε».

Τέλος ο Αντωνίου μοίρασε συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές του τονίζοντας: «Θέλω να πω, ότι οι παίκτες μου υπερέβαλλαν εαυτούς. Μείναμε με 10 παίκτες όμως παρ’ όλα αυτά καταφέραμε και ισοφαρίσαμε, ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και το ματς με δύο κλασικές ευκαιρίες στο τέλος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey