Λουτσιάνο: "Όλοι μαζί για την άνοδο"

17/02/2011 - 13:59 Τελευταία τροποποίηση στις 18/02/2011 - 00:14

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, μιλάει στο sportlesvos.gr ενόψει του ντεμπούτου του μπροστά στους φιλάθλους της Λέσβου και υπόσχεται πως θα δώσει τα πάντα για να πετύχει η ΑΕΛΚ το μεγάλο της στόχο.

Με ευγένεια και απλότητα, που δύσκολα συναντά κανείς σε παίκτες που έχουν καταγράψει τη δική του μεγάλη καριέρα, ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα δεν είχε πρόβλημα να μοιραστεί μαζί μας τις πρώτες του εντυπώσεις από το νησί και την ΑΕΛΚ, αλλά και να στείλει μήνυμα προς όλους τους φιλάθλους…

«Στηρίξτε, αγκαλιάστε όλοι την προσπάθεια», είπε στο sportlesvos.gr, δηλώνοντας ανυπόμονος για το παιχνίδι της Κυριακής με την Α.Ε Ποντίων!

"Λούτσι", είσαι εδώ και ένα μήνα στην Καλλονή. Θα ήθελες να μας πεις για τις εντυπώσεις σου από το νησί και την ΑΕΛΚ;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος πραγματικά για την επιλογή μου. Το νησί είναι πολύ όμορφο, ο κόσμος φιλικός, ενώ και η ομάδα έχει πολύ καλό επίπεδο. Υπάρχει ηρεμία μέσα στην ομάδα, τα παιδιά είναι πολύ καλά και όλοι προσπαθούν για να επιτύχουν το μεγάλο στόχο...»

Μπορεί η ΑΕΛΚ, η Λέσβος, να εκπροσωπηθεί ξανά στη Β' Εθνική και γιατί όχι, να κάνει κι ένα βήμα παραπάνω;

«Νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη δυναμική και δεν το έχουμε καταλάβει. Φυσικά και μπορεί η ΑΕΛΚ να παίξει στη Β' Εθνική. Ο Πρόεδρος έχει όραμα. Αξίζει στο νησί να έχει μία ομάδα εκεί. Αρκεί να αγκαλιάσουν όλοι την προσπάθεια. Μιλώντας με τα παιδιά εδώ, καταλαβαίνω κάτι που δε θέλω να ισχύει. Πως οι μισοί θέλουν η ομάδα να ανέβει και οι άλλοι μισοί δε θέλουν. Ελπίζω σύντομα να αγκαλιάσουμε όλοι την προσπάθεια της ομάδας. Αυτό θέλω και αυτό είναι το μήνυμά μου...».

Την Κυριακή θα σε δούμε να παίζεις για πρώτη φορά στην Καλλονή, μπροστά στους φιλάθλους του νησιού… Πως περιμένεις αυτό το παιχνίδι;

«Αυτό που με ενδιαφέρει πάνω απ' όλα είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος. Από εκεί και πέρα, καλώ όλο τον κόσμο είτε από την Καλλονή, είτε από τη Μυτιλήνη, να έρθει στο γήπεδο και να μας υποστηρίξει. Ανυπομονώ κι εγώ να δω πως είναι να παίζουμε στην έδρα μας! Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε.».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey